- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- UHD filmek lejátszása
- Epson nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
polika
senior tag
Nem vagyok fanatikus de én is inkább az open sourcet választom ha a funkciók közel azonosak. Ez inkább irányultság vagy világnézet, és a pejoratív értelmű fanatizmus legtöbb linux-ot használó emberre
szerintem erős. Főleg mostanában hogy egyre több hobbi felhasználó kezd megjelenni. -
polika
senior tag
Olvastam valahol egy öszehasonlítást a k3b és nerolinux között, és az jött ki hogy sebességbe egyik itt a másik ott volt minimálisan gyorsabb, a gui használhatóságáról (ez persze ízlések és pofonok) a k3b tetszett jobban a reviewernek, és ott is pont azt írták hogy ez a nerolinux cucc nem fog nagyon a linuxosok között elterjedni mert nem opensource, és mert egy linuxos nem fog egy windowsos szoftvert megvenni azért hogy linuxra aztán szabadon használhasson egy (reviewer számára) kevésbé használható megoldást. És igazából az volt a végkonklúziója (ezzel nem értek egyet a fentiekkel viszont makszimálisan) hogy miért is nem portolták még a k3b-t windows alá...
Amúgy valóban a nerolinux is egy gui a már meglévő linuxos cdr... backendekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest