- Különleges mini munkaállomás jött a Minisforum színeiben
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
Aktív témák
-
shtml
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Nálad a pont, én nem használok passzív hűtésű gépet, csak beszélek róla. :)
Van egy régi gépem (K6 @ 375 MHz underclockolva és csökkentett Vcore-ral, AT táp), amelyet éjszakai zenehallgatásra szoktam használni. A táp ventilátorát alaposan lelassítottam, a processzort pedig egy Titan D5T-vel hűtöm, ennek 8 centis ventilátora 5 V-ról jár és tökéletesen zajtalan. Próbaképp órákig CPU Burnnel leterhelve járattam a gépet leállított ventilátorral is (nem szereltem le, mert az macerás, bár úgy jobban hűlne a processzor), teljesen stabil volt. Ennek ellenére üzemszerűen az 5 V-ról járatott ventilátorral használom a gépet, mert semmi hangja nincs, ám az a kis légáramlás nagyon jót tesz a processzornak is és az egész gép belsejének is.
Azt hiszem, itt van kettőnk között az alapvető nézetkülönbség. Én a csendes gépre hajtok, nem pedig arra, hogy elmondhassam, teljesen passzív hűtésű a gépem. S bár a tápventilátornak kétségtelenül van egy kis hangja, oda kell tennem a fülemet, ha meg akarom hallani.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Battlefield 6
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Synology NAS
- 3D nyomtatás
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő