Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Unigine Superposition Benchmark
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
Gábor vitéz
tag
OFF
Kedves Viktor77!
Írtam neked egy szép hosszú kedves üzenetet, de a fórum motor hibájából kifolyólag úgy tűnik elveszett. De most már nem állok neki mégegyszer.
Na szóval a lényeg.
1. Nem, nem tudom ki az a Rudi. Csak azt tudom hogy igazságtalan, ha azt állítja csak az a valami ha 8000-et teper a zsuga 3dmark03-ban. (ez az érték agyon moddolt viedeokártyával, aranyárban mért ramokkal, és folyékony nitrogénbe áztatatott, vagy legalábbis qrva jól vízhűtött és 4GHz körül járatott procival érhető el. Vagy Athlon64-gyel amit szintén aranyárban mérnek mostanság)
2. Honnan gondolod, hogy tudod, hogy én mennyit 'konyítok' a videokártyákhoz? :F
Csak egy tipp: Ne a hozzászólások számából következtess.
Sajnálom ha megsértettem az érzéseidet, mélyen tisztelt, nagy tudású Rudi barátoddal kapcsolatban, de most nem volt igaza és a gizdázó stílusa is irritálólag hatott. Azzal hogy sértődötten véded nem segítesz neki.
ON
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest