- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Socket AM4
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- VR topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Alcímet kéretik javítani.
-
utax
aktív tag
Vagyis a legmegbízhatóbb PC gyártó áramforrásai nem megbízhatóak? Hogyan van ez? Vagy ez itt egy kopi-pésztelt hír? Szponzorált hirdetés?
-
nap
addikt
Érdekes, hogy ha valaki földhöz b.ssza a notebookját, csak az akksinak lesz baja...
-
Muton
addikt
válasz
macilaci78 #6 üzenetére
én most a pl US-ben néha előforduló idiótákra gondoltam, aki a kutyát mikróban szárítja és utána pereskedik, amihez gyakorta a bíróság is aszisztál. lehet, h a cégnek kevesebbe kerül a visszahívás, mint pl megkockáztatni 5 gyökér perét
meg ki tudja, h mi van a háttérben. lehet, h sokkal több gép ment tönkre és lehet, h nem is a sajtóanyagban megadott indokkal
-
macilaci78
nagyúr
Mindenhol alapértelmezett az angol nyelvű manual, abból meg csinálnak üsd szét editiont. Vagy az adott ország hivatalos nyelvén is benne kell lennie?
Mert ha igen és mégsincs, akkor rengeteg terméket be lehetne vinni garba, főlag a zacsis hardvereket, amihez ugye a számla van, mint papír...
-
törölt tag
Mostanában ez valami új reklámfogás?
-
Muton
addikt
válasz
macilaci78 #2 üzenetére
itt nics szó semmi agresszivitásról
a helyzet az, h egyes országokban, ha nincs a manualban benne, h ilyen és olyan szögben, itt és ott nem szabad megütni a notit, és a t. tulaj mégis megüti és tönkremegy, akkor bizony súlyos összeget csengethet ki a gyártó
ha gyártó lennék én csak azt írnám rá, h: ''nem bolondbiztos!'', így bármilyen user error esetén max rágalmazásért perelhetne tulaj. az lehet, h olcsóbb mulatság lenne -
Shadowfax
addikt
Én ezt sokkal előbb beírtam a Thinkpades totyikokba, bibííí.
-
macilaci78
nagyúr
Ha jól olvastam, az agresszív, idegbeteg notitulajokat akarják megóvni önmaguktól, hogy magukban ne tehessenek kárt a noti által azt ütlegelve...
Csak úgy, érdeklődésképpen, hol, milyen szögben és milyen erővel kell a notit ahhoz ütlegelni, hogy az akku balesetet okozzon? Ja, és mi megy még tönkre, mit kell ahhoz szétverni, hogy az akksi szóvá tegye?Remélem, linkel valaki egy magyarázó képsorozatot...
-
Muton
addikt
meglepő hír. akkucsre és a sonyt meg sem említik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Távcső topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Socket AM4
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest