Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Alcímet kéretik javítani.
-
utax
aktív tag
Vagyis a legmegbízhatóbb PC gyártó áramforrásai nem megbízhatóak? Hogyan van ez? Vagy ez itt egy kopi-pésztelt hír? Szponzorált hirdetés?
-
nap
addikt
Érdekes, hogy ha valaki földhöz b.ssza a notebookját, csak az akksinak lesz baja...
-
Muton
addikt
válasz
macilaci78 #6 üzenetére
én most a pl US-ben néha előforduló idiótákra gondoltam, aki a kutyát mikróban szárítja és utána pereskedik, amihez gyakorta a bíróság is aszisztál. lehet, h a cégnek kevesebbe kerül a visszahívás, mint pl megkockáztatni 5 gyökér perét
meg ki tudja, h mi van a háttérben. lehet, h sokkal több gép ment tönkre és lehet, h nem is a sajtóanyagban megadott indokkal
-
macilaci78
nagyúr
Mindenhol alapértelmezett az angol nyelvű manual, abból meg csinálnak üsd szét editiont. Vagy az adott ország hivatalos nyelvén is benne kell lennie?
Mert ha igen és mégsincs, akkor rengeteg terméket be lehetne vinni garba, főlag a zacsis hardvereket, amihez ugye a számla van, mint papír...
-
törölt tag
Mostanában ez valami új reklámfogás?
-
Muton
addikt
válasz
macilaci78 #2 üzenetére
itt nics szó semmi agresszivitásról
a helyzet az, h egyes országokban, ha nincs a manualban benne, h ilyen és olyan szögben, itt és ott nem szabad megütni a notit, és a t. tulaj mégis megüti és tönkremegy, akkor bizony súlyos összeget csengethet ki a gyártó
ha gyártó lennék én csak azt írnám rá, h: ''nem bolondbiztos!'', így bármilyen user error esetén max rágalmazásért perelhetne tulaj. az lehet, h olcsóbb mulatság lenne -
Shadowfax
addikt
Én ezt sokkal előbb beírtam a Thinkpades totyikokba, bibííí.
-
macilaci78
nagyúr
Ha jól olvastam, az agresszív, idegbeteg notitulajokat akarják megóvni önmaguktól, hogy magukban ne tehessenek kárt a noti által azt ütlegelve...
Csak úgy, érdeklődésképpen, hol, milyen szögben és milyen erővel kell a notit ahhoz ütlegelni, hogy az akku balesetet okozzon? Ja, és mi megy még tönkre, mit kell ahhoz szétverni, hogy az akksi szóvá tegye?Remélem, linkel valaki egy magyarázó képsorozatot...
-
Muton
addikt
meglepő hír. akkucsre és a sonyt meg sem említik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Napelem
- Építő/felújító topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-book olvasók
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5480 (i5 7300u, 8 GB, 256 SSD, FHD) kiárusítás!! AKCIÓÓ!
- XPS 9530 15.6" 3.5K OLED i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest