Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
Mintha ez szebb lenne........
-
warn!ng
tag
szeretem az AMD-t, de valahogy gagyinak érzem ezt a ''live'' dolgot. ez teljesen szubjektív vélemény. kicsit olyan ez, hogy ''az intelnek van ilyen, akkor nekünk is kell''
persze az intel meg azt másolta, hogy a köcsög amd (asztali!) cpu kevesebbet fogyaszt akkor a mienk is kevesebbet fog. de inkább ez az mspaint-ben szerkesztett logo a legranfább. nesze neked amd_original.jpg >>amd_live.jpg : kb 10 perces meló lehetett. nem elég figyelemfelkeltő, szerintem -
D.Orion
veterán
Érdekes egy dolog ez a home theather pc kategória. Elvileg úgye a fő cél a házimozihoz hasonló számítógép építése. A Windows Media Center sztem megfelel erre a célra szoftverileg, mert nekem is volt rövid ideig és biza az tényleg erre való(bár biztos van jobb is ennél, mert ez is csak windows ). Az is tetszik, hogy nem szabja meg a partnereknek annyira, hogy ez+az mindenképp legyen benne. De például az X2-t én nem igazán érzem szükségesnek, mert azért ez mégiscsak egy házimozinak készül és nem arra, hogy a kiskölök a bazi nagy 100cm-es LCD TFT-n játszon az Unreal3 motoros játékokkal. Mondjuk megértem, hogy szeretnék ha jobban elterjedne az X2,(valjuk be az a 70K-80K-s összes amiért egy X2 3800+ -ot lehet venni az nem valami vonzó) de ezt szerintem máshol kellene erőltetni és máshogy. Mindenesetre kiváncsian várom az első ilyen gépek megjelenését, legfőképpen a házra leszek kiváncsi és persze ami benne van.
-
tgabi333
aktív tag
Igen, a nappaliba mindenképpen szükséges az X2
-
orbano
félisten
Mert az intel aztán évekig fejlesztett, hogy létrejöhessen a viiv... Köszönjük meg nekik (is), hogy megvehetjük
Egyébként szimpatikus mindkét kezdeményezés, talán majd gyorsabban átragad az emberekre, hogy ne böhömnagy, hangos és meleg PCket építsenek, hanem picikéket, csendeskéket, hűvöskéket...A vér nem válik VAZZE!™
-
Male
nagyúr
Nekem ez szimpatikusabb, mint az Inte féle... márcsak azért is, mert a neve egyszerűbb... kérdés milyenek lesznek majd a gépek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Fujitsu Esprimo P500 E85+ SFF PC, Quad Core i5-2500 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Fujitsu Esprimo E710 E90+ SFF PC, Quad Core i5-3470 CPU, 8 GB DDR3 RAM