Aktív témák
-
rog
addikt
én nem találtam semmi anyagot róla. szerintem a német cikkben keletkezett ez a strandos story..
pedig a cucc jó. voltak már eddig is ilyen mobil cuccok amivel fényképeket lehetett tárolni meg nézegetni. meg voltak mobil mp3 lejátszók is. és a mobil dvd lejátszók is léteztek.
ez nagyjából képes minderre, plusz még külső vinyóként is működik, és lehet vele digitálisan vidót rögzíteni és lejátszani is számítógp nélkül. ami szerintem elég laza dolog.
ha valasztanom kéne a jackrabbit 5(vagy mennyi) és ez közül szerintem ezt választanám. (meg persze ha kapnák ilyesmire pénzt az asszonytól.. :) )
és akkor jön ez ''a strandon is nézhetünk vele filmet'', mint a cucc legtutibb funkciója, vagy nem tudom miért.. :)) -
rog
addikt
elképesztő,hogy egy rossz cím hogy ki tud nyírni egy hírt :))
Aktív témák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo Switch 2
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest