Hirdetés
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen notebookot vegyek?
- Mini PC
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
válasz
Dr_Watson #30 üzenetére
Azért nagyon durva dolog lelkes amatőrnek nevezni azt az embert, aki évek óta fejleszt Windowsos programokat, adatbázisokat és használja a Visual Studio.NET -et.
Másik dolog: ha szerinted csak warezolok, akkor súlyosan tévedsz. Valóban lelkes amatőrként - és ezt a szó legjobb értelmében mondom - igyekeztem megfigyeléseimet megosztani a munkám mellett a többiekkel. Indítottam egy ilyen topikot is. Nem hiszem, hogy ezt a példányt, ami alfa verzió, bárki is fennhagyta volna. (Ha ilyen síkról indulunk el, akkor jöhet a BSA, meg a feljelentése a magánfelhasználóknak, de akkor fel lehet jelenteni az otthoni felhasználók 99% -át...)
Komolytalan ezekről az oldalkról bármilyen tudást is megszerezni, mondod. Akire hivatkoztam, ezek szerint nem ismered, Paul Thurrot, hivatalosan is Microsoft tesztelő, ezért hozzájut anyagokhoz és magához a Longhornhoz is.
Legvégül: valószínúleg nem vehetem fel a versenyt azokkal, akik a Longhorn forráskódját is ismerik. Ha te ezek közé tartozol, akkor rendben van, tényleg többet tudsz nálam (nálunk) a Longhornról. De ha nem, akkor pontosan annyit, mint én (mi) lelkes amatőrök.
:(((
Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest