- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- 10 Gbps-os, övre akasztható SSD-vel adott magáról hírt a Patriot
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Apple notebookok
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Félkörpanorámás mikrotorony érkezett, ezúttal a SilverStone berkeiből
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorlin
őstag
Lehet hogy igazad van,csak az a bajom hogy például a htpc illetve a halk gép üzemmódot el lehet felejteni.
Nálam a halk gép egy passzív táp,egy processzorhűtő és egy 8 cm-es teljesen leszabályzott ventillátor összeségéből áll,mindez egy 2.5ös hdd-vel.
Namost ez egy ekkora házban nem valósítható meg,mivel pillanatok alatt felforrósodik az egész(tudom mert próbáltam)Lehet hogy az új intel processzorokkal amelyek már nem melegszenek annyira ez megváltozik,de jelenleg sajnos van egy fizikai méret ai alatt nem lehet ''extrém'' halk gépet(ami mellett tényleg lehet aludni) építeni
És ezért mondtam hogy a Minute II árának a feléért érdemes meg gondolni a Foxconn házait.
Amúgy nekem Antecből a P180-an mellett,a kedvencem az Antec Overture
Az Antec Overture-nak is gyönyörű fényezése van ,nagyobb nagyon erős tápja van és halk.Bár egy kcsit drágább.
De mégegyszer mondom a Minute II is jó ,csak érdemes körülnézni ki mire használja.
Például egy erősebb konfigot közepes-magas ventillátor szint mellett tökéletesen elvisz -
Zoltán
őstag
Szerintem gyönyörűek a Minuetek az Antectől, csillogó fekete fényezésük van, ''Piano black''. Megéri az árát, 2x.000 HUF nem drága érte, hiszen csodálatos, márkás táp, és semmire sem kell ezen kívül költened a kinézetre, mert ez úgy szép ahogy van. Esetleg a perifériákat lecseréled feketére, hogy passzoljon, de hát azokat úgyis külön meg kell venni... Örülök, hogy most kijött 300 w-os táppal is, bár nekem elég a Minuet II-esben lévő 220W-os is. Egyébként pontosítsunk: a 80 cm-es venti bent van már a Minuet II-ben is, csak a Minuet I-ben nem volt.
[Szerkesztve] -
gorlin
őstag
Hát nem tudom.Amióta láttam a Foxconn házait nagyon megnézem az árát a dolgoknak.
Pl ez a foxconn ház 11-12 ezer forint táppal
[link](lehet hogy nem 300-as de amit ebbe belepakol az ember azt vígan elviszi)És ebben is márkás táp van(FSP)
Egyszerűen ez a ház nem ér meg ennyit.
Akkor inkább egy Silverstone Lc17 és 10-12 ezer forintért valami márkásabb 300-as táp.
Ez valamivel nagyobb ,és sokkal jobb a hűthetősége.És egy fokal szebb
Mondom mégegyszer jó ház de nem ennyiért!. -
macilaci78
nagyúr
Továbbra sem tartom szerencsésnek, ezek a karmok csak szükségmegoldások csupán. Ugyanis a 90° az optimális szög, kevesebb nem lehet, mert a tálca nem engedi, több se, mert a gravitáció miatt kibillen(het). Biztosan megoldható, de gyakrabban ejteném így le a korongokat, mint fektetve.
Amúgy az álló ház előnyei: nagy képernyős sztereo hangszórós TV-nk mellett pont annyi hely van, hogy az asztali DVD-lejátszó ne férjen el, csak állítva, na ilyen helyre van értelme berakni, mert magasságát tekintve elfér, és még jól is mutat egy szürke készülék mellett. Ha már itt tartunk, akkor a 3,5''-os előlap helyére valami potit, esetleg LCD-t (idő, hőmérő, fordulatszám, miegymás) és mindenféleképpen egy infra-érzékelőt raknék távirányítóhoz, amit összeprogramoz(tat)nék a fordulatszámszabályzóval, hangerőszabályzval, és ha kicsi (mert kicsi) az LCD-panel, akkor ezen infók megjelenítése váltakozzon. Szerintem pöpec cucc lenne, csak kevesebb a lehetőség szépen kidolgozni.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
zsiga667
addikt
Úgy néz ki hogy én bennevagyok ebben a 90%-ban, mert én floppyval telepítek XP-t (illetve a mostanimban már van SATA-driver szerencsére...) Esetleg megszánnátok egy linkkel?
macilaci78: Két ODD-t tudtam így hirtelen megnézni, mindkettőnek vannak kis ''karmai'' a lemeztálca szélén amik megfogják a korongot, így 90°-ban oldalra döntve is működik. -
eastsider
nagyúr
ez nekem is fura, h így van a 3,5-ös és 5.25-öüs bővítőhely
ez egy vízszintes ház vagy mi??
akkor meg minek a talpak?
minek ez a nagy helyspórolás
ODD-re vkinekláttam inoxos előlapot coolcompon
[Szerkesztve] -
macilaci78
nagyúr
Engem inkább ez az inox-szín zavar: jó hogy vannak törtfehér és fekete előlapú ODD-k, FDD-k, de inox? Meg a másik: fektessem el a gépet, hogy egy discet tehessek a CD-tálcára? (Ez utóbbi biztosan hülyeség, de nem tudom, a ''slot-in rendszerű ODD-k miket tudnak, mely gyártóktól.)
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
erdoke
titán
Egy LV Core Duo-val és egy halk hűtésű 7600GT-vel elég erős rendszert lehet ebből építeni. Egy HDD és egy kártyaolvasó elfér a DVD-író mellett, ezen kívül egy külső HDD-vel még bővíthető (akár eSATA). Ezt simán elviszi egy jobbfajta 300 W-os tápegység, még tartalék is marad bőven.
[Szerkesztve]A legjobb aláírás a héten
-
gorlin
őstag
Jó néz ki .Viszont egy közepes rendszert már nem tud elvinni halk üzemmódban.Mivel elég kicsi a ház jobban felforrósodik,bentreked a levegő.
A másik dolog :miért nem dönthetem el én hogy akarok e Flopy-t
Már kb 2 éve nem használtam flopyt.Kicsit furcsa ott az a hely.
Így nem igazán alkalmas HTPC építésére(tudom nem kifejezetten erre való de 2x.000 Forintért azért jó lett volna ha lehet erre is használni -
pschio
őstag
egesz jol nez ki
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nothing: március 4
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jövedelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget