- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PC konfig.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Androidos fejegységek
- SONY LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dassler
őstag
Ok, kösz, elolvastam. Az üzleti részéből világos. Én is így csinálnám. Csinálom is, csak más téren
Technológiai részről, mint te is írod, azért az új dolgai nem olyan rosszul sikerültek a kisebbik piaci szereplőnek. Anno(586-os időszakig kb)mondjuk tényelg igaz volt - saját tapasztalat - hogy inkább csak Intel, ma már ezt nem osztom, az Athlonok óta. Per pill saját részre inkább egy AMD-s konfigot vennék, mint Intelest (Athlon 64 - Prescott), és nem az ára miatt, mivel már nem olcsóbb. Na de azért egy csúcs P4-et is szívesen látnék itt
Kösz a tájékoztatást.
[Szerkesztve] -
Dassler
őstag
Amúgy indiszkréten megkérdezem: AMD-vel mi a bajod? Azazhogy miért nem foglalkozol vele? Elvi vagy tapasztalati meggyőződés, szimpla unszimpátria vagy az intelnél dolgozol
....? Ne érts félre, én nem támadlak, mindenkinek szíve joga, mi érdekli, csak kíváncsi vagyok.
Ha jól rémlik, talán neked van az a húzott konfigod, amiről egy másik vagy ebben a topicban írtál tegnap/tegnapelőtt. Nem mintha nem lenne egyszerűbb megnézni
[Szerkesztve] -
Dassler
őstag
Lehet, de általában soha nem csúcsgépet veszek. Amúgy jó közelítéssel kb 2-2,5 évente szoktam upgradelni. 150-nél többet nem vagyok hajlandó rákölteni, annál is mintha már a fogamat húznák. Eben általában lap, proci, vga meg memó van benne. Minden másodikban kb mindenféle meghajtók is. A kevésbé elavuló részeivel (monitor, bill + mindenféle perifériák) meg tényleg csak akkor foglalatoskodok, ha gallyra megy. Nem mintha nem tehetném meg, akár alkatrészenként is tudok rászánni ennyit, csak tök felesleges sztem. Mostanában meg nagyon meg van keveredve a piac, még magához képest is, úgyhogy várakozó álláspontra helyezkedtem.
-
Dassler
őstag
Hát, bevallom, hivatalos boltban eddig én se igazán vásároltam számlára, de nem igazán költök az itthoni gépre, internetezésre meg szövegszerkesztésre bőven megteszi, még a solid edge is elszaladgál rajta, úgyhogy egyenlőre megjárja. Ráadásul még a MOHPA is elmegy rajta 1024-ben, bár nem mintha annyit játszanék. Szal 1 szó, mint 2, amíg ki nem nyújtja a nyakát, addig nem igen nyúlok hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Trollok komolyan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- PC konfig.
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest