Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dassler
őstag
Lehet, de általában soha nem csúcsgépet veszek. Amúgy jó közelítéssel kb 2-2,5 évente szoktam upgradelni. 150-nél többet nem vagyok hajlandó rákölteni, annál is mintha már a fogamat húznák. Eben általában lap, proci, vga meg memó van benne. Minden másodikban kb mindenféle meghajtók is. A kevésbé elavuló részeivel (monitor, bill + mindenféle perifériák) meg tényleg csak akkor foglalatoskodok, ha gallyra megy. Nem mintha nem tehetném meg, akár alkatrészenként is tudok rászánni ennyit, csak tök felesleges sztem. Mostanában meg nagyon meg van keveredve a piac, még magához képest is, úgyhogy várakozó álláspontra helyezkedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest