Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dassler
őstag
Lehet, de általában soha nem csúcsgépet veszek. Amúgy jó közelítéssel kb 2-2,5 évente szoktam upgradelni. 150-nél többet nem vagyok hajlandó rákölteni, annál is mintha már a fogamat húznák. Eben általában lap, proci, vga meg memó van benne. Minden másodikban kb mindenféle meghajtók is. A kevésbé elavuló részeivel (monitor, bill + mindenféle perifériák) meg tényleg csak akkor foglalatoskodok, ha gallyra megy. Nem mintha nem tehetném meg, akár alkatrészenként is tudok rászánni ennyit, csak tök felesleges sztem. Mostanában meg nagyon meg van keveredve a piac, még magához képest is, úgyhogy várakozó álláspontra helyezkedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Quadro FX 570 eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest