Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HP EliteBook / ZBook topik
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
ez badarság.
és a hozzáértőt megszivatjuk a prescottal? nesze kicsmadár, kapol a northwood helyet finom 31 lépcsős futiszalagot, és egy energiafalót, sebesség növekedést ugyan nem, de a +512k cache az pl. nagyon jól mutat, kell Neked.
Az Intel igen jó marketingben, és yól eteti a sznobokat. Ha az AMD képes lenne végre saját, über alles alaplapi csipkészletet kiadni, nem függene annyira a tajvani alaplap buheroktól, meglódulhatna a szekere, nemcsak az otthoni lúzerek körében.
Azért ha a celeron 256kb cache látenciája a negyede lenne a prescotténak ( esetleg a buszsáv a duplája...), akkor azé odavágna az 1 megának nemde? -
g@bo
nagyúr
nem gyártaná az intel, ha nem lenne igény.
azért megnézném a celerond procit a régi willamette p4 mellett mit teljesit, azonos órajelen persze.
egyébbként nem védem, csak nem értem minek fitymállnak emberek dolgokat, sokan -- bár hihetetlen --- igencsak régi gépekkel tolják, nekik a celeron is álom.
ennyi léért korrekt, akár játékra, akár munkára. ( nem dtp... office.
) -
g@bo
nagyúr
nem mindenki izzadja a pénzt.
érdekes, Én tudtam az xp 1700-al is kódolni, de a 3 gigás celka most nem elég.
ugyanmár.
lehet, hogy annak valóban nem, aki 10.000 forintos egérpadot nyúz, és az a gondja, milyen színben világit a thermaltake 100k huffos háza.
de ne ez legyen az etalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)