- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dDiego
aktív tag
Nekem nem indul el.
Szerintem az SP2 miatt.
Annyi gondot okoz az SP2, hogy legközelebb fel sem fogom tenni. -
tiv83us
veterán
Nekem nagyon tetszik, szerintem hasznos. Csak egy kicsit tul csicsas szvsz.
De amugy -
kBagyula
senior tag
Sziasztok!
Feltettem, de nem működik normálisan... mindíg ezt írja a win indulásakor (meg ha az ikonját indítom akkor is):
Bővebben: link
Valaki súghatna, hol és mit keresgéljek a hiba orvoslására.
Köszi előre is!
Üdv,
kBagyula -
ptiboy
senior tag
hát lehet várok akkor még vele
látom sok itt a bibi még
win-t telepiteni meg nincs kedvem mostanába -
scart
tag
válasz
GeNeRaL_XT #29 üzenetére
Fuggoleges szinkron, ha kivan kapcsolva nem var a fuggoleges szinkronra, ezzel ellehet erni, hogy az adott program gyorsabban fusson.
-
faster
nagyúr
Már nem emlékszem pontosan, felraktam a .NET runtime-ot, aztán folyton bejött a bejelentkező képernyő egy darab userrel, előtte nem csinált ilyet, mert csak egy felhasználó van jelszó nélkül. Észrevettem, hogy egy új felhasználót hozott létre a .Net, amit egy laza mozdulattal kivágtam. Utána elkezdett furcsa megosztási problémékat generálni a gép pl. mások nem fértek hozzá a megosztott könyvtárhoz, meg hasonló... Úgyhogy XP-t legyaktam, föltettem, azóta nincs .NET runtime a gépemen, mondjuk eddig nem is kellett semmihez.
Most már megvárom a .NET 2.0 runtime-ot, nemsokára az is megjelenik.
[Szerkesztve] -
scart
tag
V-sync beallitasa elbujt kisse.
A beallitasok vonatkoznak d3d es opengl-re is, nem kulon vannak, az api menuben van 2-2 dolog amit lehet kulon allitani. -
[lAyCsI]
addikt
Asszem én is maradok az Ati Tray Tools-nál...
-
-=V3rthil=-
őstag
Én voltam olyan hülye, hogy feltettem omega driverre. Megbűnhődtem érte
Ha be akartam lépni az advanced settings-be, rebootot kaptam cserébe. Egyébként szerintem elég tré a design, olyan összeszedetlen... Nekem nem tetszik, akkor is repült volna, ha nem lett volna gond vele.
-
mi az a .NET Framework???
-
engusz
veterán
Feltelepítettem, de semmi változás. Tényleg ''not supported'' kategória a 8500.
-
Ra3
őstag
hát én ugy látom hogy nekem nem sok értelme van felrakni, az Atitool mindent tud amire ezt használnám...
-
Raymond
titán
.NET Framework kulon download - nincs benne az SP1-ben. Amugy 23MB.
-
jerry311
nagyúr
Idézet a cikkből:
A kanadai gyártó a legstabilabb kezelőfelületként reklámozza a szoftvert, amellyel biztonságosan tuningolható a videokártya teljesítménye, különböző profilok hozhatók létre, és gyorsbillentyűk is definiálhatók. A Control Center segítségével kizárható az egyes paraméterek ellentmondó beállítása is.
Még világosabban:
- részletes OpenGL és D3D beállítások
- órajelek
- AGP busz sebessége
- egyéb apróságok. -
Initially, other than the look and feel of it, the first version of CCC is basically a flashier version of their control panel. When ATI move more of the functionality in that we've detailed CCC will become more more compelling. At the moment, other than the looks, the main functional reasons for moving across to CCC now are the improved display management, and the game profiling for the enthusiasts out there - although this will probably be a compelling enough reason for many ATI users. Novices may also get some benefits from the 3D previews, and prompt them to experiment a little more with exploring the available 3D options.
= skip -
Üdv.
Ez egésszen pontosan mire jó ?
Nemrég váltottam ATI-ra, és még software-téren kissé le vagyok maradva.
Ha valaki felvilágosítana azt megköszönném.
Ha mondjuk lehetne vele húzni a kártyát, az remek lenne, mert erre a célra még nem találtam csak a Power Strip-et, amit legendásan nem szeretek. -
engusz
veterán
Feltelepítem egy Radeon 8500-re. Kíváncsi vagyok.
-
Viktor77
titán
Hűha!
És ilyenkor nem vagyok otthon! Tépek haza, és megnézem!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A kezelőfelület a Microsoft .NET keretrendszerére épül.
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest