- Nyelveken áthidaló AI platformot mutatott be a Telekom
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
Új hozzászólás Aktív témák
-
jpisti
senior tag
Letöltöttem, felraktam aztán szívtam mire megtaláltam, hogy hol afrancba kell beállítani a Tv cuccait, de eddig tetszik, különösen az, hogy ez már a mem et is húzza nem csak a GPU-t.
Kiváncsi vagyok mikor jön a magyar nyelvű változat. -
uzsz
senior tag
Please dobjon be valaki egy linket v valamit, ahonnan l3tölhető, vagy van róla leírás, v valamiiiii!
-
Bazsesz
őstag
Na ezt se fogom tudni kipróbálni. Mé nincs ilyen Millenniumra?
Amúgy ér valamit?
Üdv: balu -
uzsz
senior tag
NNa én nem találtam az ati oldalán ezt a sz**t. Csak akkor szedem le ha tényleg van benne overlock opsön.
-
I_Am
veterán
Egy kérdés, merre van a mások által irt overclocking?
-
Freestyle
csendes tag
hi! ezt hova kell rakni vagy mit kell vlee csinálni?Microsoft’s .NET version 1.1 pls help!
-
uzsz
senior tag
Ha jól értem amit írtok, akkor ezzel lehet a kártya órajeleit is babrálni? Fel megy DNA driverre is? Mert ugye nálam csak az oldja a kártya lock-ját.
-
Hun'reeth
őstag
Ahogy elnézem én fel nem rakom az tuti.
Úgyis omegát használok és semmi újat nem ad amit eddig nem értem el.
-
@aMoRF
tag
Okos ember más hibáiból tanul a Buta a sajátjából....
Én Buta leszek mert most töltöm a csodát.... és este felrakom ... kiváncsi vagyok rá mi fog trörténni.... Legrosszab esetben egy ujratelepítés....
Holnap beszámolok a fejleményekről hátha valami újat fogok tudni mondani a tisztelt publikumnak...Én bizok a cuccba... Bár sokan haltak meg ezzel az utolsó mondattal a szájukon....
-
Gorneck
legenda
Sajna igen és igen érdekes képet mutat a szoftverről ne is beszéljünk, amúgy nagyon jó kis kártya! Bár az a 67-73fok amit kiírt az számomra egy picit soknak tünt!
AtiTool is kiírja a hőmérsékletet sőt már a venti is szabályozható vele, én most avval monitorozok!
[Szerkesztve] -
Hehh. Letöltöttem és raknám fel, de aztán kiderült, hogy egy 3DFx Voodoo3 2000 PCI csücsül a gépben...
Akkora LOL-t nyomtam... -
bubu256
tag
Csak 9800XT-től felfelé van hőmérséklet mérés.
-
Thx1138Hu
tag
Sziasztok! Tudtok olyan progit mondani ami kiirja hogy mennyi az ATI kártyám hőmérséklete? Mert feltettem az omega drivert és ki szeretném próbálni hogy mennyire lehet húzni a kártyát. Csak közben szeretném azt is tudni hogy nem e melegszik túl vagy ilyesmi!
-
tiv83us
veterán
Bocs, hogy nem olvasom vegig az osszes hozzaszolast, lehet azota ez a problema ki lett mar targyalva.
Feltettem ezt a Control Center-t, egesz nap tokeletesen futott, most meg elinditanam es aztmondja, hogy nincs installalva Ati Driverem...
Szerintem ez a program eleg bugos, mar mashol is olvastam ezt a problemat!
Ha nalatok ilyesmi elofordult, akkor hogy sikerult megoldani?
Thx -
Xmas
tag
scart: ''Fuggoleges szinkron, ha kivan kapcsolva nem var a fuggoleges szinkronra, ezzel ellehet erni, hogy az adott program gyorsabban fusson.''
Ez azért erős túlzás... Egyszerűen csak annyi, hogy függőleges visszafutásra ha van várakozás, akkor a két képkockát azidő alatt váltja. (Régen szemetelt a kép, ha máskor is hozzányúltál a video memóriához. Aztán, ha nem függőleges visszafutás alatt váltasz képet, akkor a képernyő felső részére még a égit, aztán az újat rajzolja...de ezt úgysem fogod tudni egykönnyen megfigyelni...)
Szóval gyorsabban nem fog futni a program, egyszerűen több képkockát présel ki a képernyőre. Pl.: Ha 85 Hz-en megy a monitorod, akkor v-sync bekapcsolása mellett a játékok max. 85 képet jelenítenek meg, akárhány frame-t számolnak is ki. -
dilipok
veterán
Ja lemutottem. de nem is annyira erdekel hogy nem lesz fenn addig amig ertelme nem lesz a proginak. Ha mindent elerek e nelkul is akkor minek foglaljon eroforrast?!? Nem hinnem hogy vki minden nap vegigzongorazza az osszes fulet a control centeren... szvsz max 3d beallitasokat allitgatjuk surun. de ez csak az en velemenyem
-
dilipok
veterán
Nekem sem igazan jott be, mert ha felraktam es a kepernyo beallitasoknal az advancedre nyomtam akkor siman ujraindult a gep, es ezt addig csinalta amig a .net frameworkot+ a control centert le nem szedtem. Ja es semmi tuning, meg csak a sima cat.4.8 volt fenn. Errol ennyit. Amugy sztem semmi ujat nem mutatott amig fenn volt a gepen (2 perc
-
-
HiperG
addikt
Olyat nemlehet esetleg, hogy különböző órajelet beállítani 2D-ben emg 3D-ben?
-
Hát megpróbáltam a tuningot, de igazábol nem tudam sokat kihozni a kártyámból. Lehet hogy a márka miatt, lehet hogy a gépem is limitált, a franc sem tudja. Na mind1, úgysem vagyok az a tuningolós ember.
-
Köszi mindenkinek a kimerítő magyarázatot. Megpróbálkozok néhány ezzel a cuccal, meg az ajánlott programmal is.
-
Gorneck
legenda
válasz
-=V3rthil=- #58 üzenetére
Nekem igen és eddig semmi gond!
-
Dave™
nagyúr
Nem kell tőle annyira félni, nekem tetszik (bár első kilépés után .net csoda generált egy hibaüzenetet, ua a második után is, de azóta minden ok
)
-
Svenike
tag
Kérlek, segítsetek.
Feltelepítettem én is ezt az új felületet. De azt írja ki a fránya, hogy nincs telepítve ati driver... Mi ilyenkor a teendő?
Már egyszer leszedtem az Ati meghajtókat, DriverCleanerrel, telepítettem ezt a .NET szarságot és mégsem... miért nem mükődik? -
twollah
nagyúr
Eleg gaz, hogy csak az ujabb kartyakkal hajlando egyutt mukodni a program.
-
-=V3rthil=-
őstag
Valakinek sikerült felnyomnia omega driverre? Pontosabban nem akadtak össze (felrakni nekem is sikerült) ?
-
MarKoo
addikt
Nekem nem indul el.
Szerk..: Most látom, hogy a NetFrameWork-ot nem raktam fel. Szerintetek merjem?
[Szerkesztve] -
Lidi
aktív tag
Ennek a .net nek mi értelme van..... másban már nem tudnak a fiúk programozni ?! Nem hiszem hogy hagyományos programnyelveken ne lehetett volna ezt megírni. Emiatt én fel nem teszem az biztos.
-
Drizzt
nagyúr
Nekem tetszik, viszontr lenne egy kérdésem:
Ha beállítjátok a smartshadernél a stilizálást mondjuk valamire, akkor néhol nálatok is fura pettyszerűségek jelennek meg a tájon? -
kBagyula
senior tag
Hello újra!
Na erre varrjatok gombot:
Bővebben: link
...ilyet még az életemben nem láttam!
Üdv,
kBagyula -
ToBeY
nagyúr
Ez a cuc tulajdonképpen mire jó?Nekem fent van az Omega 4.8 arra fel lehet tenni?Honan lehet leszedni?
-
anaqer
veterán
E szerint a tech previewnak vége, de végleges SP1-et még nem látok... -
dDiego
aktív tag
Nekem nem indul el.
Szerintem az SP2 miatt.
Annyi gondot okoz az SP2, hogy legközelebb fel sem fogom tenni. -
tiv83us
veterán
Nekem nagyon tetszik, szerintem hasznos. Csak egy kicsit tul csicsas szvsz.
De amugy -
kBagyula
senior tag
Sziasztok!
Feltettem, de nem működik normálisan... mindíg ezt írja a win indulásakor (meg ha az ikonját indítom akkor is):
Valaki súghatna, hol és mit keresgéljek a hiba orvoslására.
Köszi előre is!
Üdv,
kBagyula -
ptiboy
senior tag
hát lehet várok akkor még vele
látom sok itt a bibi még
win-t telepiteni meg nincs kedvem mostanába -
scart
tag
válasz
GeNeRaL_XT #29 üzenetére
Fuggoleges szinkron, ha kivan kapcsolva nem var a fuggoleges szinkronra, ezzel ellehet erni, hogy az adott program gyorsabban fusson.
-
faster
nagyúr
Már nem emlékszem pontosan, felraktam a .NET runtime-ot, aztán folyton bejött a bejelentkező képernyő egy darab userrel, előtte nem csinált ilyet, mert csak egy felhasználó van jelszó nélkül. Észrevettem, hogy egy új felhasználót hozott létre a .Net, amit egy laza mozdulattal kivágtam. Utána elkezdett furcsa megosztási problémékat generálni a gép pl. mások nem fértek hozzá a megosztott könyvtárhoz, meg hasonló... Úgyhogy XP-t legyaktam, föltettem, azóta nincs .NET runtime a gépemen, mondjuk eddig nem is kellett semmihez.
Most már megvárom a .NET 2.0 runtime-ot, nemsokára az is megjelenik.
[Szerkesztve] -
scart
tag
V-sync beallitasa elbujt kisse.
A beallitasok vonatkoznak d3d es opengl-re is, nem kulon vannak, az api menuben van 2-2 dolog amit lehet kulon allitani. -
[lAyCsI]
addikt
Asszem én is maradok az Ati Tray Tools-nál...
-
-=V3rthil=-
őstag
Én voltam olyan hülye, hogy feltettem omega driverre. Megbűnhődtem érte
Ha be akartam lépni az advanced settings-be, rebootot kaptam cserébe. Egyébként szerintem elég tré a design, olyan összeszedetlen... Nekem nem tetszik, akkor is repült volna, ha nem lett volna gond vele.
-
mi az a .NET Framework???
-
engusz
veterán
Feltelepítettem, de semmi változás. Tényleg ''not supported'' kategória a 8500.
-
Ra3
őstag
hát én ugy látom hogy nekem nem sok értelme van felrakni, az Atitool mindent tud amire ezt használnám...
-
Raymond
titán
.NET Framework kulon download - nincs benne az SP1-ben. Amugy 23MB.
-
jerry311
nagyúr
Idézet a cikkből:
A kanadai gyártó a legstabilabb kezelőfelületként reklámozza a szoftvert, amellyel biztonságosan tuningolható a videokártya teljesítménye, különböző profilok hozhatók létre, és gyorsbillentyűk is definiálhatók. A Control Center segítségével kizárható az egyes paraméterek ellentmondó beállítása is.
Még világosabban:
- részletes OpenGL és D3D beállítások
- órajelek
- AGP busz sebessége
- egyéb apróságok. -
anaqer
veterán
Initially, other than the look and feel of it, the first version of CCC is basically a flashier version of their control panel. When ATI move more of the functionality in that we've detailed CCC will become more more compelling. At the moment, other than the looks, the main functional reasons for moving across to CCC now are the improved display management, and the game profiling for the enthusiasts out there - although this will probably be a compelling enough reason for many ATI users. Novices may also get some benefits from the 3D previews, and prompt them to experiment a little more with exploring the available 3D options.
= skip -
Üdv.
Ez egésszen pontosan mire jó ?
Nemrég váltottam ATI-ra, és még software-téren kissé le vagyok maradva.
Ha valaki felvilágosítana azt megköszönném.
Ha mondjuk lehetne vele húzni a kártyát, az remek lenne, mert erre a célra még nem találtam csak a Power Strip-et, amit legendásan nem szeretek. -
engusz
veterán
Feltelepítem egy Radeon 8500-re. Kíváncsi vagyok.
-
Viktor77
titán
Hűha!
És ilyenkor nem vagyok otthon! Tépek haza, és megnézem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple MacBook
- iPhone topik
- További aktív témák...
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest