Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- iPad topik
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
A szépségen lehet vitatkozni, de az innováción nem. Sajnos osztom a többi Palm felhasználó véleményét, hogy ez a Tungten E2 (nem vagyok hajlandó T5-nek nevezni) nagy gagyi.
A legnagyobb innováció a pendriveja, ami azért nem egy nagy huha. Bár nekem nem fontos, de se dual slot SD ha már nincs WiFi, nincs OS6 rajta (ami tekintve hogy már egy szük éve kijött elég gáz), stb.Cégnek drága (és incs WiFi), privát embernek meg buta és drága.
Nekem egy TE-m van, de tuti hogy nem cserélek. Pal mra jellemző sajnos a lomhaság. Pl. a Palm Professional (!) óta szeretnének a userek több címet rendelni egy névhez, erre X verzió után megcsinálják hogy címet lehet, de telefonakat és email-t nem. OS 6-ig tartott míg rájöttek, hogy ha van valakinek munahelye, otthona és mondjuk egy 2. lakása / nyararló és mindenhol telefon, fax, több email akkor kitör a káosz. Ez jellemző a Palmra sajnos, lassuak. Pedig az OS nagyon tetszik nekem.
De mint tudjuk A Remény hal meg utlóljára...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen TV-t vegyek?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 5500 , RX 580 8GB , 16GB DDR4 , 256GB NVME , 640GB HDD
- Asztali PC , i7 6700K , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Asus ProArt Gamer PC Intel Core i7 14700HX/RTX 4080 Super/64GB RAM/4TB SSD konfig eladó jó áron
- AMD RYZEN 3 - 5 / DDR4 / NVME SSD / HDMI / Normál magas vga is rakhato bele , nem SFF méret
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest