- Milyen TV-t vegyek?
- Szinte csak az AI-ra gondol az Apple M5 SoC
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
A szépségen lehet vitatkozni, de az innováción nem. Sajnos osztom a többi Palm felhasználó véleményét, hogy ez a Tungten E2 (nem vagyok hajlandó T5-nek nevezni) nagy gagyi.
A legnagyobb innováció a pendriveja, ami azért nem egy nagy huha. Bár nekem nem fontos, de se dual slot SD ha már nincs WiFi, nincs OS6 rajta (ami tekintve hogy már egy szük éve kijött elég gáz), stb.Cégnek drága (és incs WiFi), privát embernek meg buta és drága.
Nekem egy TE-m van, de tuti hogy nem cserélek. Pal mra jellemző sajnos a lomhaság. Pl. a Palm Professional (!) óta szeretnének a userek több címet rendelni egy névhez, erre X verzió után megcsinálják hogy címet lehet, de telefonakat és email-t nem. OS 6-ig tartott míg rájöttek, hogy ha van valakinek munahelye, otthona és mondjuk egy 2. lakása / nyararló és mindenhol telefon, fax, több email akkor kitör a káosz. Ez jellemző a Palmra sajnos, lassuak. Pedig az OS nagyon tetszik nekem.
De mint tudjuk A Remény hal meg utlóljára...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Új DDR5 GAMER PC - AMD RYZEN 5 8400F RTX 3070 Testreszabható + Garancia!
- Belépőszintű Gamer pc Intel 10. gen.
- Eladó Ryzen 5 4500, RTX 2060 Super 8Gb, 16Gb DDR4, 256Gb M.2, 1Tb HDD gamer pc!
- Eladó Ryzen 5 4500, RTX 2070, 16Gb DDR4, 256Gb M.2, 1TB HDD gamer pc!
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő