- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
Új hozzászólás Aktív témák
-
mona02
csendes tag
Sziasztok!
NEKEM NEM MEGY FEL AZ ÚJ 7800GTX DRIVER AZ N-VIDIÁRÓL TÖLTÖTTEM LE DE MÉG EGY PÁR BARÁTOMNAK SEM .TUDTOK SEGÍTENI? -
RpPRO
őstag
válasz AMD Power #59 üzenetére
Hogyan szeded le? Ez a nagy kerdes. Lehet, h marad egy kis ez-az-amaz, aminek nem kene.
Hasznalj drivercleanert. [link]
En az xg driverekre eskuszom. [link]
Ez a 81.89-es szeria eleg jol sikerult.Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
Goose-T
veterán
válasz AMD Power #54 üzenetére
Nem azért, de mi a lófülének kell egy FX5200-ashoz 66.93-nál újabb driver? Egyébként meg töltsd le az Acer oldaláról a hozzá való drivert. [link]
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
AMD Power
titán
Sorry az OFF-ért de nem tudom hol kérdezek rá erre a problémára. Van nekem egy Go FX 5200 64Mb noti vga-m. És szinte semilyen ForceWare-t nem lehet rá rakni. Se Mobil , se ''sima'' driver-t....
-
A4tech
csendes tag
Üdv népek!
nagyon jó, hogy van új driver + minden.. időközben már elhagytuk a 81.84-et, tölthető a 81.94 is, a probléma az, hogy egyik se megy. Sőt, 78.01 fölött egyik forceware-t sem eszi meg a kártyám (Gigabyte 6800GT ''GV-N68T256DH-N'').. szép 16 color bélyeg nagyságban látszik minden az új driverekkel
help me -
bbchris
senior tag
Akkor mégiscsak jól láttam . Most olyan halvány az árnyék . Mikor a régebbi driverek voltak fenn akkor tisztán lehetett látni mintha tényleg sütne a nap , most meg mintha felhős lenne az ég pedig felnézve az égre süt a nap a játékban . Na meg a PS3 sem olyan mint a régebbi driverokkal mintha nem lenne annyira jó vagy legalábbis nem annyira ''hurkás'' a fának a kérge stb . Amúgy a rozsdáknak a ''göröngyei'' ugyanúgy jók . Ez csak egy tapasztalat de úgy látom akkor nem csak nálam volt ez a probléma .
-
Interceptor
addikt
Nem tudom nekem mindig WHQL driverek vannak fent amit az nvidia oldaláról szedek le.A régebbi FX5600-asommal volt olyan Far cry-ban hogy az egyik kunyhó tetején kék volt a pálmafa árnyéka,bizonyos szögből nézve.Gondolom valami driver probléma lehetett.Az új kártyám drivereivel még nem tapasztaltam,vagy nem vettem észre hibát.
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
bbchris
senior tag
Csak ugye felmerül egy kérdés : lehet hogy javulnak az eredmények de kérdés hogy benne vannak -e továbbra is ugyanazok az effektek , mert ugye volt annakidején hogy kihagytak bizonyos effekteket . Bár nekem is 6800 GT-m van d enéha bizony észrevettem a Farcry-ban hogy a pálmafáknak nincs árnyéka vagy pedig nagyon gyér pedig régebben megvoltak .
Kinek mia véleménye erről ? -
t1
veterán
válasz Interceptor #43 üzenetére
hát én nem tom...
3dmark03-ban -45 pontal kevesebb viszont Fable-ban 12-15 fps helyett 13-18 fps el mozog(1024*768 4x FSAA és minden hih-og) -
Interceptor
addikt
A 77.77-es driver van fent van értelme felrakni a 78.01-eset geforce 6-os szériához?Gyorsúlnak valamit a játékok?A 3dmark nem érdekel.
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
aDamker
aktív tag
Nos nalam is jott elo problema, bizonyos 3D alkalmazaskor a kep kimerevedett, es szinte teljesen behalt, 3D alkalmazasrol alt+tab es gyonyoruen ment tovabb a windows.
Config: 2,6 P4 HT + 6600GT -
arpi6k
addikt
Valamiért nem tudom kitömötíteni... Egy hibaüzenettel elszáll. Egyedül vagyok a problémával?
Intel & ATI
-
rup1u5
nagyúr
Mi a helyzet a 6800 + nf3 bugzással?
Tud valaki valamit erről?
Dolgoznak egyáltalán a kijavításán vagy el van felejtve?Why don't you knock it off with them negative waves!
-
:AMF:
senior tag
Bocsi, ha nagyon off lennék, de próbálta már valaki ezt az Asus féle Splendid bigyót? Bár azt írják, új driver kell hozzá, szóval annyira mégsem off...
Tényleg hasznos dolog, vagy csak marketingfogás és egy plusz plecsni a dobozra?
Előre is köszi a segítséget.
Bővebben: link -
szilchi
őstag
Szvsz nem.Ez a driver az új 7-es szériára lett kihegyezve.Bár a 6xxx kártyákon is eredményez némi teljesítménynövekedést.De GF3-on nem dob sztem semmi.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
twollah
nagyúr
Erdemes felrakni ezt egy Gf3 Ti500ra?
-
-
szilchi
őstag
Asszem a 77.77-es drivertől,de lehet az elötte lévőtől.De végülis nem azt jelenti,hogy ki lehet dobni a hídnyákot.Az kell továbbra is.Annyit jelent,hogy 6600/6200-as kártyákat,amelyekre eleve nem lehet hídnyákot tenni,lehet SLI-ben meghajtani.Ja és láttátok a Teljesítmény&minőség fülnél a játék-profiloknál már ott van a Quake 4 és az Unreal Engine 3?...hopp...meg a STALKER is.
[Szerkesztve]Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
anulu
félisten
bocsesz, az utóbbi 2 napban ''kicsit'' érzékeny vagyok...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
''minek ölitek egymást, öljuk egyutt az nv T''
csak ne előttem, mert annak nem fogok örülni!"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
az, h egy driver WHQL-e vagy sem, semmit sem számít. volt már certified nvidia driver, amit jóérzésű ember alpha driverként sem ad ki, de pl most egy olyan beta drivert (78.03) használok, ami teljesen jó.
azért ezt megnézem
melyik driver óta nem kell hídnyák?"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
CocooN-z
őstag
Csak azt várta amit igértek, meg amit alapból el lehetne várni egy ien szintu cégtől.
mod: énis kapásból leszedtem hogy hoho, na itt az uj nv driv amire vártam, (már az furcsa volt hogy csak az nzone t meg az ftp t linkek voltak ott), aztán leszedem, neve is más volt az eddig megszokott rilizektől, aztán rákerestem erre a topikra és most ott tartok hogy várok egy picit mert engem nem érdekel annyira a plusz akárhány pötty dmark ban, meg a plus 0.002123 fps. hát ez szép volt nv...cask az zavar ho nem tartották azt amit igértek.
amugy a ph t nem okolom, ''semmi közuk hozzá'', jo hogy hirezték azért, mert ujabb mint az eddigiek, szoal öket lehet legutoljára okolni.
minek ölitek egymást, öljuk egyutt az nv T
[Szerkesztve]BRSZK 10.0 - 2025.06.07-08 !!!
-
rocket
nagyúr
Nem ezt akartam.
Az r520 topicja is (meg a hw oldalak hir rovatai is) napok ota az uj nv csodadriver-rol szoltak, hogy jon a vegeleges whql driver az r520 premier napjan es az majd jol elkeni, errol beszeltem.
Erre se kenes, se vegleges whql driver."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
Szemelyeskedo velemenyekre nem szoktam valaszolni, de most kivetel teszek neked.
Mitol kene szomoru legyek, vagy csalodott?, tenyekrol beszeltem a cikk javitasaval kapcsolatban, az ami a pr crap-rol irtam meg csak egy velemeny volt."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
válasz janpotocki #4 üzenetére
Nem whql, sima beta driver, odakene irnod a hirbe, nem elhanyagolhato aprosag.
Ha nem javitod ki es nem irod le a tenyeket, akkor.. no comment.(mindenki gondoljon amit akar).
Ilyen pr crap szarsagokkal akarjak az ati elol elvenni a lehetoseget, hogy bizonyitson az r520-al, szomoru, hogy ph is kozremukodik ebben.
Tudom ezzel a hozzaszolasommal nem leszek nepszeru, dehat ez van, a teny az teny, ez a driver beta es nem whql, a cikkben ennek meg nyoma sincs."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Donnie
őstag
Holnap délelőtt tesztelek valószínüleg. (Legalább ennyi ha már elkapott ez a fránya influenza )Ha ma nem megyek WoW-os raid-re akkor este
[Szerkesztve] -
rocket
nagyúr
válasz Motion_Blur #5 üzenetére
Driverheaven review-ban benne van a 81.82-es driver is, mielott ilyeneket irogatsz olvasgassal kicsit
Bővebben: link"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Pompi
nagyúr
Jó ez az SLI téma.
Ugyebár először kellett a hídnyák. Aztán faragtak kicsit a driveren, úgyhogy már nem kell hídnyák. Most faragtak megint a driveren, már nem csak ugyanazon gyártók azonos kártyái mennek. Kicsit faragnak még és már nem is kell egyforma GPU sem...Feel Good Inc.
-
t-shirt
veterán
le kéne tesztelni hogy tényleg hoz-e gyorsulást a kétmagos procik esetében
-
viharhozo
addikt
válasz janpotocki #4 üzenetére
Ha nem whql, akkor mitol van extra hirerteke? Az elmult ket hetben legalabb negy official betakent hirdetett drajver volt kint. Sebaj.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Firestormhun
senior tag
81.82-es drivertől szinte semmiben nem különbözik. Kijavítottak benne pár bugot, de emellett maradt még benne vagy 40-en.
[Szerkesztve]...
-
thaler2
senior tag
Már töltöm is
-
Motion_Blur
félisten
Talán ezzel majd odab@sznak az X1800XT-nek
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Donnie
őstag
Azért Misi, mert ez még csak béta. (www.nzone.com)
-
viharhozo
addikt
A hivatalos laprol tovabbra is a 78.01-et ajanlja fel letoltesre.
Bővebben: linkDurvasága miatt töröltem - moderátor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GTX 1660 Super 3x
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X
- GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB GDDR6 videokártya - Csomagküldési díj az árban!
- EVGA GeForce GTX 1660 SUPER SC ULTRA GAMING 6GB GDDR6 - Csomagküldési díj az árban!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest