- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
Én már nagyon erősen szorongatom a pénztárcámat.
CSak hogy újra dfi tulaj lehessek.
De azt megállapítottam, hogy nem leszek az első vásárlók között, mert bajok vannak a chipsettel.
Nem lehet tudni, hogy szoftveresen sikerül-e majd javítani, így várok.
Első körben a 680i sli ről derült ki hogy bajok vannak vele lefagyasztja az ide és sata eszközöket.
Most a 600-asról is ezt kezdik terjeszteni.
No persze ez lehet csak szóbeszéd.
Mert ilyen lapja szerintem itthon még senkinek nincsen.
Azért én rutinos róka lévén megvárom az első pár vásárlót hogy náluk, hogy fog muzsikálni.
A melegedés meg nem zavar a vízhűtést erre találták ki.
Nagy up a cuccnak. -
törölt tag
Nos nekem is ilyen van, és én nem találom egyáltalán jónak.
A mezei Creative SB Audigy SE-m ott alázza, ahol tudja.
Már az első hangra sem tetszett egy Audigy után, aztán miután egymásután dugdostam át, meg állítottam, hogy melyik szóljon, akkor még egyértelműbb lett a különbség.
Jobb valamivel, mint az előző ''sima'' alaplapi integráltom (ALC850), de a hangszínének azt a szárazságát továbbra is megtartotta. Érdemes cserélni.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
nah, orvendhet a sok dfi fan...
-
prmcsk
addikt
Én meg attól tartok, hogy az egész csak píár és mire kapható is lesz emberi áron
olyan elavult lesz, hogy még '' Noé is kidobná a bárkából''
Még az is igaz lehet, hogy egy kb két éve létező chipset-et sem fog tudásban, tuningban megszorongatni. Ha így lesz, akkor minek ? Ez olyan mintha én éveken át csak
azért dolgoznék, hogy ne csináljak jobbat annál, ami létezik.... -
Csapi007
veterán
Hello
Hát remélem igaz, és lemossa a 680i-t a pályáról. -
dbius
veterán
Üdv!
Akik a lappal kapcsolatban eddig csupán ezt a topicot olvasták, azoknak ajánlom figyelmébe az alábbi kettőt is:
ph: [link]
xs: [link]
Aki azt mondja, hogy kár volt kiadni, az elég nagy butaságot mond... főleg, hogy még nem is látta, hogy mit tud...Nézzétek meg a biosát, no comment, mutassatok még egy lapot, amin ilyen módon lehet bármit állítani...
Árára vonatkozóan: zipzoomfly-on 299$. Hogy itthon mennyi lesz, csak tippelni lehet...
Szerk: Sajnos tts tegnap kapott mailt, ami szerint nagyon úgy néz ki, hogy itthon leghamarabb január közepén, végén lesz elérhető
Részemről egy nagy up a lapnak!
dbius
[Szerkesztve] -
Ősember
őstag
remek
már csk az a kérdés mennyire jo a teljesitmény! ár/érték arányrol szo sincs, nincs esélye csucsra törni
-
Pipó
őstag
Végre rájöttek, hogy kellenek még a pci csatlakozók a lapokra és nem csak a pcie 2-4x eket erőltetik, amiből úgy sincs semmi hardver. Ma egy Asus Commando-t láttam a neten hasonló elven.
-
D.Orion
veterán
Nvidia-nak is van mit tanulni az AMD-ATi -tól. Ezzel lappal kapcsolatban első ránézésre ez jöt le: Az mind a hűtő? Ejha... Elég hűvős jószág lehet az a mag
Bár az a 8-8-2 PCI-E azért nem nevezhető éppen csúcs kategóriának...
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
A kép alapján nem melegszik annyira az RD600 mivel sima borda van rajta, heatpipe nélkül... persze a HC tunerek ezt lehet lecserélik még az úton hazafelé a boltból de akor is..
-
Szlovi
senior tag
Kicsit csalódás számomra,hogy az NV 680i lapkakészlethez képest CrossFire üzemmódban...a videokártyáknak 8-8 PCIe sáv,illetve a fizikai gyorsítókártyának 2 PCIe sáv jut. Sztem a csúcskategóriás valóban csúcs legyen.
[Szerkesztve] -
robekri
addikt
Na mindjárt jön Dbius tesóó!
-
Stalker-2572
veterán
tesztet!!
-
slayer006
addikt
válasz
Foglalt név #4 üzenetére
1et értek
70k -s árkategóriában meg főleg
Vigneau: Thermalright HR-05 ez miért eladó?
[Szerkesztve] -
Vigneau
félisten
válasz
Foglalt név #4 üzenetére
Én azért még bizakodom. Kisülhet belőle akár valami nagyon jó is.
-
Foglalt név
addikt
Sikerült addig húzni, hogy már kár is kiadni
-
Konflikt
addikt
Már itt volt az ideje
-
Retekegér
MODERÁTOR
Szép és áttekinthető lap, semmi cicoma...
-
Quentin Ruby
senior tag
Milyen fura ezt olvasni!!
'' AMD vadonatúj csúcskategóriás inteles lapkakészletét kapja''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az AMD által felvásárolt ATI hosszú ideje nem dobott piacra új inteles chipsetet. A DFI-nél máshogy tudják.
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest