Hirdetés
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Rapid triggeres, analóg főgombokat kap a Logitech legfrissebb egere
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
goofy2053
csendes tag
válasz
Komplikato #219 üzenetére
Én meg úgy gondolom, hogy a gémer társadalom nem az, aki 3dmark-ot használ. Az egyik haveromnak számtech boltja van és miden gép öszzerakása után legyen az akár egy cerka is 3dmarkot futtat, hogy minden rendeben van-e. Nem érdekli, hogy hány pontot kap, vagy, hogy mire lesz a gép.
A másik, hogy én pl. még sosem küldtem el az eredményt.
Az ismerettségi körömben aki gémernek vallja magát, annak 2 mag dolgozik a gépében (a csak egy ''kis'' amd is. Ráadásul van olyan 2 magos proci, ami ma már olcsóbb néhány egymagosnál. A többiek a net-passziánsz-office embrek. Na, erre tényleg fölösleges. -
goofy2053
csendes tag
válasz
Blackhole13 #182 üzenetére
Én is kérdeztem ilyesmit, amire azt a választ kaptam, hogy játékhoz a magasabb órajel a jobb, illetve még nincs igazából értelme a 4 magnak (játékhoz!!!), egy jobb 2 magos most jobb választás lehet, főleg, hogy a 6750-nél most jóval drágább a q6600.
Én 6850-et néztem ki, aminek az ára egybe esik a q6600-al, de arra is azt kaptam, hogy még ugyan annyiért is, 6850. Úgyhogy szerintem logikusan az olcsóbb variáns a nyerő, vagyis a 6750.
Persze, ha kell a 4 mag, pl.: zene vagy grafikus programok, akkor a ''fekete dobozos'' a nyerő... -
goofy2053
csendes tag
Igazából szánalmas, hogy olyan emberek írogatnak ebbe a hírtopicba, mint a
''minden gyökérnek ilyen lesz'' meg ''aki technót hallgat az hülye''. Ez komolyan ehhez a hírhez kell...?
+Re.: Chieftec:
idézem:
''csak az nem tetszik, hogy hamarosan minden gyoker ilyennel fog szaladgalni''
idézem:
''Ha athivom spanokat akkor meg edesmind1 milyen gepem van mivel nem azzal farasztom oket''
Akkor csak szimplán irígy vagy? Aki meg tudja venni, az ''gyoker''!
3 okos emberünktől megtudhattuk, hogy aki négymagos processzort vesz, az gyökér, aki pedig olyan zenéz hallgat (elénést: szintetikus szart), sőt talán még szereti is az hülye.
Most mindenki nézzen jól magába:
Ha te egy olyan ember vagy aki szereti ezen zenék egyikét, és netán szeretnél valaha 4 magos procit, akkor:
EGY HÜLYE GYÖKÉR VAGY!
Tanítsatok istenek, hogy ítélkezhessünk Mi is!
[Szerkesztve] -
goofy2053
csendes tag
válasz
Chieftec #134 üzenetére
Na, pont az ilyen emberekre mondják, hogy virítós kis...(ez úgy is tudod).
Ahelyett, hogy örülnél, ciki, mert így már nem olyan vagesz.
Áthívod a spanokat oszt:
''Öcsééééém, 4 magos! Fúúúúú! De állat géped van!''
Ez fog hiányozni, mi? Szánalmas! Ha érdekel tudok ferráris kulcstartót 400Ft-ért! Menj le egy szórakozóhelyre és villogj inkább azzal!
Kiváncsi lennék, hogy az ilyen sokeszűek hány évesek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest