- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
goofy2053
csendes tag
válasz
Komplikato #219 üzenetére
Én meg úgy gondolom, hogy a gémer társadalom nem az, aki 3dmark-ot használ. Az egyik haveromnak számtech boltja van és miden gép öszzerakása után legyen az akár egy cerka is 3dmarkot futtat, hogy minden rendeben van-e. Nem érdekli, hogy hány pontot kap, vagy, hogy mire lesz a gép.
A másik, hogy én pl. még sosem küldtem el az eredményt.
Az ismerettségi körömben aki gémernek vallja magát, annak 2 mag dolgozik a gépében (a csak egy ''kis'' amd is. Ráadásul van olyan 2 magos proci, ami ma már olcsóbb néhány egymagosnál. A többiek a net-passziánsz-office embrek. Na, erre tényleg fölösleges. -
goofy2053
csendes tag
válasz
Blackhole13 #182 üzenetére
Én is kérdeztem ilyesmit, amire azt a választ kaptam, hogy játékhoz a magasabb órajel a jobb, illetve még nincs igazából értelme a 4 magnak (játékhoz!!!), egy jobb 2 magos most jobb választás lehet, főleg, hogy a 6750-nél most jóval drágább a q6600.
Én 6850-et néztem ki, aminek az ára egybe esik a q6600-al, de arra is azt kaptam, hogy még ugyan annyiért is, 6850. Úgyhogy szerintem logikusan az olcsóbb variáns a nyerő, vagyis a 6750.
Persze, ha kell a 4 mag, pl.: zene vagy grafikus programok, akkor a ''fekete dobozos'' a nyerő... -
goofy2053
csendes tag
Igazából szánalmas, hogy olyan emberek írogatnak ebbe a hírtopicba, mint a
''minden gyökérnek ilyen lesz'' meg ''aki technót hallgat az hülye''. Ez komolyan ehhez a hírhez kell...?
+Re.: Chieftec:
idézem:
''csak az nem tetszik, hogy hamarosan minden gyoker ilyennel fog szaladgalni''
idézem:
''Ha athivom spanokat akkor meg edesmind1 milyen gepem van mivel nem azzal farasztom oket''
Akkor csak szimplán irígy vagy? Aki meg tudja venni, az ''gyoker''!
3 okos emberünktől megtudhattuk, hogy aki négymagos processzort vesz, az gyökér, aki pedig olyan zenéz hallgat (elénést: szintetikus szart), sőt talán még szereti is az hülye.
Most mindenki nézzen jól magába:
Ha te egy olyan ember vagy aki szereti ezen zenék egyikét, és netán szeretnél valaha 4 magos procit, akkor:
EGY HÜLYE GYÖKÉR VAGY!
Tanítsatok istenek, hogy ítélkezhessünk Mi is!
[Szerkesztve] -
goofy2053
csendes tag
válasz
Chieftec #134 üzenetére
Na, pont az ilyen emberekre mondják, hogy virítós kis...(ez úgy is tudod).
Ahelyett, hogy örülnél, ciki, mert így már nem olyan vagesz.
Áthívod a spanokat oszt:
''Öcsééééém, 4 magos! Fúúúúú! De állat géped van!''
Ez fog hiányozni, mi? Szánalmas! Ha érdekel tudok ferráris kulcstartót 400Ft-ért! Menj le egy szórakozóhelyre és villogj inkább azzal!
Kiváncsi lennék, hogy az ilyen sokeszűek hány évesek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest