- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Aktív témák
-
marcee
addikt
válasz
shabbarulez #41 üzenetére
Jó persze sarkítottam.
Dehát végülis a hló ki van építve, ha megnyerem a lottót, már csak be kell kapcsolni a szolgáltatást, nem?
De most fentebb írod, hogy 384-es csomag lesz szerinted olcsón csak nem 5 hanem 1Gigás korláttal. Szóval ha nem a sávszél a drága, akkor?
Erre meg azt mondhatod, hogy diferenciálnak. Értem is, csak nem tetszik. -
marcee
addikt
Éppen ezért írtam, hogy nekem a 64kbit is jó lenne ADSL-ben (bár azért inkább 128), nem a letöltés miatt kell, csak hogy fix pénzért éjjel-nappal lehessen netezni.
Biztosan sokakat érdekelne. Hameg háromezerért adnák, bevételbe is ott lennének sávszélre vetítve.
Egyik cimbim, mikor lett modem-je valamkor tavaly hirtelen csinált egy laza 20ezres telefonszámlát, _de_ sohatöbbet, azóta 0 óra 1perckor nézi meg a leveleit és bontja a vonalat míg megírja a választ. Rajta például csak nyernének egy olcsó/lassú ADSL-el.
[Szerkesztve] -
marcee
addikt
Igen ez a másik, hogy nekem a 12br megfizethetetlen, otthon modem-mel netezek ha nagyon muszály (ráadásul 33.6os) annak meg leginkább a percdíjas voltától vagyok kiakadva, még éjszaka sem szeretem használni 50 fillérért mert arra gondolok, hogy ketyeg a számláló.
Ellenben egy (64) 128 kb/s-os ADSL-ért szívesen fizetnék (3-4) 5 ezer pénzt, de persze ilyen nincs. -
marcee
addikt
Én úgy tudom cimbiktől, hogy az első adandó alaklommal meg akartak szabadulni a matáv fővonaltól és vivendi/pantel/anyámtyúkjára váltani valamikor két-három éve, de kiábrándító szolgáltatással találták magukat szembe drágábban. Úgylátszik a verseny is csak elméletben műxik, vagy valami nagyon tőkeerős multi kell hozzá, hogy kibírjon néhány (sok?) veszteséges évet a hálózatépítés alatt.
Aktív témák
Hirdetés
ph A legújabb Cisco hálózati infrastruktúra is szerepet kap a fejlesztésnél.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest