- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topik
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
nokamiki
senior tag
Fog még kiadni az AMD Socket-A platformhoz újabb és gyorsabb procikat?
-
nokamiki
senior tag
Elgondolkoztam rajta hogy most akkor érdemes komplett konfigot ezért cserélnünk egy 3200-as Bartonnál csak 10-20 százalékkal tud többet az új fejlesztés! Amint az anulu által adott címem láthattuk! (köszönjuk anulu!)
Ezért pedig untig elég a Barton szerintem!
Mit szóltok ehhez? -
anulu
félisten
Találtam 1P Opteron 246 vs. 3.2GHz 800MHz QPB P4 tesztet :D és ebben szerepel a 144-es Opteron is. Remélem, hogy az A64FX-be is ezt a memória vezérlőt rakját, csak ECC nélküli változatban...
[L]http://www.amdzone.com/articleview.cfm?articleid=1328[/L] -
LionTm
aktív tag
2. Talán nem újdonság pár olvasónknak: Május 22-én a SPEC hivatalosan is megerősítette, hogy az AMD Opteron a világ leggyorsabb processzora két- és négyutas szerverek esetén egyaránt.
Most akkor miről beszélünk ?
[L]http://www.hardwareoc.hu/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=3028&mode=thread&order=0&thold=0[/L] -
Taky
senior tag
Egy debreceni árlistán már régóta(kb3 hónapja) rajta vannak az Opteronok! Akinek kell a cím, elküldöm.
-
Finrod
tag
Mar miert csak dualba menne? Megy ez magaban is.
A teljesitmenyet meg nem fair meg hasonlitani, mert nem jott meg ki erre optimalizalt compiler. Meg azert sem, mert ez egy 64 bites proci. Kicsit mas kategoria.
Majd akkor erdemes hasonlitgatni ha lesz egyket olyan progi, ami erre optimalizalva jott ki, es kihasznalja azt hogy 64 bites proci van alatta.
Akinek nincs 64 bites procira szuksege, annak meg felesleges megvennie szerintem, mert kicsit draga.
Osszevetni meg nem feltetlen csak a P4 Xeonnal erdemes, hanem pl. a Sun Sparc procikkal, az uj IBM Power* procikkal (* mint wildcard), meg az Itanium sorozattal, ami meg van 64bites cuccos azzal.
Mindenesetre egy biztos. Nem fogdosnam a tetejet :) -
válasz
GigabyteFan #5 üzenetére
de ki veszi meg???
baromi kevesen, és kevesen is gyártják emiatt. sajnos ezen a piacon az hogy én vagyok a gyors még kevés az üdvösséghez.
konzervatív ez a piac nagyon és az amd el van könyvelve olcsó desktop gyártónak. nehéz lesz ebből kitörni, de kihívások nélkül nincs teljesítmény sem... :P -
steveetm
őstag
Majdnem annyi a proci _induló_ ára, mint a már régóta piacon lévő Xeoné.
Sztem várjunk egy kicsit és utána nézzük azokat az árakat, és hogy melyik hogy teljesít.
Üdv.: steveetm -
GigabyteFan
aktív tag
jaja ezekkel a csúcs procikkal szerelt szerverek évekig működnek ...méghozzá jól...
-
LionTm
aktív tag
A teljesítménye sem titok... Még mindeg a leggyorsabb proci.
-
csibra
tag
Az 181500 ft... És 2 év múlva röhögni fogunk a teljesítményén. :(
Aktív témák
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, bontatlan AMD Ryzen 5 7600X BOX AM5 4,7 - 5,3Ghz
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Vadiúj SSD-k!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest