Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• gorlin

őstag

válasz Den #48 üzenetére

Igazad van de az hogy kinek mi a hangos szubjektív.
    Most nem akarok kötekedni ezért leírom a tényeket .
    Tehát a konfig
    Antec Phantom passzív táp!,Asus A8NSLI(Passzív),Coolink U8 12 processzorhűtő(épphogy elindul a venti).A vga-n egy zalman 80DHP amin van egy OP1 de épphogy csak elindul.
    Az egész egy hangszigetelt anyaggal kibélelt házban.
    Namost ebbe beletettem : (ezekkel próbáltam,mindegyik külön értendő)
    - Samsung 160-as Sata 1-es hdd-t.Erősen kihallatszot a hdd hangja.
    - Hitachi 160-as Sata 1-es Hdd-t ez is kihallatszott elég rendesen .
    - Western Digital Skorpio 2.5-ös hdd.Ez már teljesen halk de így is kihallatszott az a ''kluttyogás'' amit az elöbb egy két hozzászólással ezelőtt említett valaki
    - Toshiba 2.5-ös 16Mb Cash .Ez kicsit jobban rezonál mint a Wd de nincs az az idegesítő hangja mint a wd-nél volt.(Ez van most)
    -Samsung ,40gigás,80 gigás Ide merevlemez ,ezek is kihallatszottak,ezek voltak a legrosszabbak.
    De mondom hogy szubjektív a dolog.Engem nem ''nem zavar'' hanem nem hallom a gépem hangját .(mondjuk még egy minimálisat igen ,de már kacsintgatok egy jobb 12-es venti felé:)
    Egyébként a gyári adatokban is szerepel hogy a notit kb 10-15 fokkal magasabb hőmérsékletre tervezték,ezt bármelyik gyártó honlapján meg lehet nézni.Ez 2.5-ös hdd-nál 60fokot jelent kb .3.5-ösnél 50-et.Ha ezek fölött használod akkor károsodhat a hdd.

Ezt nem kötekedésnek szántam ez a Tapasztalatom.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák