Aktív témák
-
tjhooker464
őstag
válasz
venember83 #45 üzenetére
Miért olyan nehéz elfogadni, hogy mások vagyunk? Lehet, hogy ami neked tök fölösleges és ésszerűtlen az neki maga a megváltás! Nem tudom miért olyan nehéz elfogadni ezt és úton útfélen kijelenteni, hogy a te értékrended szerint ez hülyeség.
Mit csinálnának az ilyen emberek Japánban ahol az emberek beöltöznek manga hősöknek és eljázszák a történetet? Vagy a nagy vizen túl ahol egy Michael Jordan mezdarabját tartalmazó, gyűjthető kártyáért hasonló összegeket adnak ki?
Lehet, hogy offenzív hangvételű lett a hsz de nem akarok én senkivel veszekedni csak érdekel....
Aktív témák
- BONTATLAN GIGABYTE WINDFORCE 5070 TI 16G
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PowerColor Red Devil RX 7900 XTX Csere is
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest