- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PLC programozás
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Androidos tablet topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
A Catalyst logója is megváltozott:
:D
Na jó komolyan, tényleg megváltozott az is: [L]http://theskank.modszone.com/Pics/newcat.jpg[/L] -
Dozer
tag
Hehe, ha nem lett volna ez a hír, akkor 100000 emberből úgy 99999 észre sem veszi a cserét :)
Ezt alátámasztandó, nézzétek meg mégegyszer ezt a hírt (ill. a logókat): [L]http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=4326[/L] :)
(nem lehet hogy már akkor cseréltek, amikor utoljára átalakították a honlapjukat, csak eddig nem vette észre senki? :) )
Amúgy sztem csak a jpeg tömörítés miatt néz ki ilyen dzsunkán (nézzétek meg az ATi honlapján).
Egyébként régen, mikor még nem nagyon hallottam az ATi-ról és először megláttam a logóját, volt vagy 4mp mire rájöttem, hogy mit is akar jelenteni :). Az újjal ilyen probléma már nincs (gondolom csak emiatt módosították a régit). -
trilobyte
tag
jézusom ez nagyon ronda lett
-
eper-fa
aktív tag
nekem főleg am egszokás miatt tetszik jobban a régi. az új télnyleg ilyen kínaipiacihamisítvány-szintű, de az átlag lúzernek valszeg sokkal érthetőbb. és sztem ez motiválta az ATi enbáka. mert ugye most már nem csak a száémgépfanatikusok veszik a kártyáikat, akik csukott szemmel is felismerik az ATI-logot
-
UI: Most javíthatom ki az ellenörző-borítómon az ATI jelet. De nem teszem.
-
Ahoj belétek!
Hát mit ne mondjak, egy szó mi száz:
A RÉGI ATI LOGÓ SOKKKKKKKKKKKKKAL JOBB! Az új túl alap lett. Olyan, mintha most leírnám, hogy ATI. Ennyi. A régiben meg volt valami különös.
Remélem, hogy olyan lesz, mint a FIAT-jel. Volt a régi. Lecserélték az öt csíkra. Aztán valamilyen évforduló alkalmából visszatették az autójukra a régit. Lehet, hogy ezt akarja az ATI? Mert hogy 18 év után váltotta le. És a 20.-ra visszanyomja a régit.
REMÉNYKEDEM.
Üdv: Balu -
twollah
nagyúr
Hat nem szakadtak meg a dizajnerek.
-
engusz
veterán
Ha már tervezek egy új logót, akkor alkotok valami szépet. És nem a régit csúfítom el! :(((
-
rogers
aktív tag
Hát a régi nekem is jobban tetszik. Biztos nagyobbat már nem mertek változtatni, mert akkor iszonyú pénzeket kell ölni abba, hogy a piacra bevezessék. Emlékeztek amikor a PEPSI lecserélte a lógóját a mostanira? :)
Ami nekem a hírben érdekes volt, hogy eddig nem tudtam arról: az ATI kanadai cég. Wow. :D -
HiperG
addikt
Hmm azthiszem ez apróság :)
-
kzoltann
aktív tag
vajon mit lép erre az nvidia? :D hogyan lehet ezt überelni? :D
-
kzoltann
aktív tag
mekkora oriasi gigantikus hir!
a newsweek is cimlapon fogja kozolni :D -
janati
őstag
Gagyi lett....
A régiben legalább volt egy kis kreativitás, ötlet...
Mindegy. Attól még Ati a király.:C -
marcee
addikt
He-he! Én nem emlékeztem a logo-ra pontosan, bármelyiket mutatják elhiszem, hogy a régi.
Gondoltam szokás szerint bal oldalon az ''elötte'' jobbon az ''utána'', mondom is magamban, hogy ''Na azé' csak szebb lett egy kicsit, ennyit tesz 18 év, így válnak korszerűtlenné a valahavolt merész, fejlett formák és jönnek a szebb, modernebb vonalak. Ha nem is mindjárt két évtized, de azért meglátszik az idő vasfoga.''
ERRE NEM PONT FORDÍTVA VAN?! -
aDamker
aktív tag
Ilyenkor nekem mindig az jut eszembe, ez kinek fogja a zsebet teletomni???
Mert ennek fullra semmi ertelme nincs. -
Yutani
nagyúr
Vevő: Kérek egy ATi Radeon 9800XT kártyát!
Eladó: Téssék drágá vévőúr, itt ván é a kártyá szép dobozbá!
Vevő: Na ne nevettessen már, milyen logó van ezen? Olcsó kínai hamisítvány!
Eladó: Há hájják még há éz hámisítvány, á holló vájja ki a szemét drágá vévőúr! Éz olyán érédéti mint áz én szármázásom, á devla k*rja az indiai őséimet!
Vevő: De czigány, ez nem tetszik nekem, inkább megyek a Gazsihoz, akinek a pokrócán ott fekszik három eredeti logós 64 bites Radeon 9800XT-SE-LE kártya! Inkább azt megveszem, mint ezt a gagyi utánzatot! -
eddie303
őstag
Eleg gyenge. Ha mondjuk a regi szoveg fole raktak volna egy koronat, jobb lett volna. S abba egy kovet, az lenne a Sapphire logoja :P
-
simonzé
addikt
Basszus! Így már nem fogom felismerni. :((
-
Zoz
őstag
Ez az új olyan mintha egy kinai piacos hamisítvány lenne :)
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
peace&love #3 üzenetére
hmm...gusztus dolga:)
-
rog
addikt
szeritem alig valtozott.
a lenyeg, amit mindenki azonosit megmaradt. piros alapon feherrel ati felirat a doboz sarkan es a tray icon-ok kozott. :)
a shell-t szoktak peldanak hozni a logo valtoztatasra. ok mittomen hany ev alatt folyamatosan valtoztattak at a kagylojukat ugy hogy azt szinte senki nem vette eszre, de vegig friss es modern maradt az abra. -
zsoltee10
addikt
Ízlés kérdése, hogy tetszik-e valakinek az új logo. Szerencsére nem sokat változott. Szerintem az motiválta őket a változtatásra, hogy a régi összefolyós design nem volt mindig olvasható, ez határozottabb, és határozottabb lett a cég is a vga piacon. Valamit újítani kellett. Ráadásul új driver is van készülőben. Nagyon helyes.
-
Yutani
nagyúr
Igénytelen sz*r az új logó. Hát, ha logó alapján kéne választani, tuti nem ATi-t választanék ezután (eddig megfontoltam volna... :)) ).
-
hunluigi
senior tag
Valamivel fölkelett hívni magukra a figyelmet? (Nem mindha nem foglalkozna velük eleget a szaksajtó...)
-
gericooper
aktív tag
ha nem szóltok, tuti nem észre sem vettem volna a különbséget, olyan nagy.
-
esteban
senior tag
gondolom nem volt eleg olvashato es a gyerek a polcon nem ismerte fel azt amit az ujsagban olvasott, vagy a radioban hallott, hogy ATI :))
-
[lAyCsI]
addikt
nekem a régi jobban teccett...
Aktív témák
Hirdetés
ph A kanadai vállalat 18 év után változtatott logóján.
- Politika
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Tőzsde és gazdaság
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Overwatch 2
- EAFC 25
- További aktív témák...
- i5 8500/ 16GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ Win11 ready/ garancia/ ingyen foxpost
- ÚJ GAMER PC // INTEL i5-12400F // 32GB RAM DDR5//AMD 6700XT //1TB SSD //2 ÉV GARANCIA
- Voodoo 3 (Hibás)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Celsius H770 15.6" FHD IPS Xeon E3-1505M v6 M2200 32GB DDR4 512GB + 1TB HDD magyar vbill ujjlolv gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest