Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Mi ajánlottuk nekik a PGHL2 nevezetű lan eredményeinek figyelembe vételét, amit nagyon jó ötletnek tartottak. (ezek szerint mégis máshogy döntöttek?!) Én biztos vagyok benne hogy nem fogok tudni felmenni a Fragpointba, de azért megteszek mindent. Elég nagy hülyeség lenne, ha itt vannak a friss eredmények....
-
Trak
addikt
A kékhal már nem támogatja az XDK-t?
-
Pant
csendes tag
válasz
trauma|Laki #11 üzenetére
Mar itt is hinted az eszt Laki?
-
voortex
tag
válasz
trauma|Laki #11 üzenetére
hát biztosan nem az eredmények alapján
)
-
trauma|Laki
csendes tag
Elkepzelheto, hogy eredmenyek szerint, CopyRight Mohaa team (ahogy itt kiirtak) tagja vagyok...szentem awardsaink nem annyira rosszak:p
a www.clanbase.com-on (mohaaban es meg par jatekban legjelentosebb bajnoksag, ladder)
Jelenleg Europa ladderben No.1 (ugy parezer clan kozul)
Magyar ladderekben is No.1
EuroCupra (europa 16 legjobb klanjainak a kupaja) meghivast kaptunk 4. alkalommal, meg meg nyertunk par HostedCupot is...
a clanunk a magyar mohaa valogatottba (#Team-Hungary.moh) 3 embert ad az 5-os lineupba, Team Hunnal, eddig 2 alkalommal nyertuk meg a Nemzetek kupajat(Nations Cup) iden sajna csak 3.hely sikeredett..
[Szerkesztve] -
voortex
tag
A pixel amúgy mi alapján vállasztott csapatokat? Elért eredmények alapján vagy mi?
-
mozso
senior tag
Kar hogy csak lovoldozos jatekokban latnak fantaziat. Mi is jelentkeztunk tamogatasert (24 Forma 1-es autoval egyszerre on-line versenyzunk), de csak a hentelos dolgok erdeklik oket. Elszomorito.
Pedig profizmus mashol is van, nemcsak a gyilkolaszos jatekokban. (sajat auto fizika, auto festes, uj palyak) -
scu
tag
Gondolom ezek mindd CS klánok, sztem pontosítani kéne hogy CS-ről van szó, mert először olvasva kicsit furcsa volt, bár rájöttem végül
-
dannnnn
senior tag
ez nagyon jo.... nem gondoltam volna hogy xdk kapja az első helyet......
én mindig is FoP párti voltam.... de sajna soha nem nyerenk!
egyébként pontosan milyen támogatás ez?? miben támogatják a klánokat?
gondolom versenypénzz.... és mégvalami?
[Szerkesztve] -
Pant
csendes tag
Valo igaz, hogy azt is elirtak, de hazinyulra nem lovunk, a szandek szep es dicseretes
-
Aloki
tag
Nagyon drukkolok, hogy nyereséges legyen ez a vállakozás a pixelnek és többen is fantáziát lássanak az e-sport támogatásában.
Bár úgy tudom, hogy ez továbbra is csak hardveres támogatásban merül ki, sajnos.
Mod: az Sa meg sA
[Szerkesztve] -
Pant
csendes tag
Szerencsere benne vagyunk a masodik szintben, de sajnos a nevunk el van irva (Nightly egy l-el irando
)
-
gratula nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W