Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vittuka

aktív tag

válasz Hohocali #62 üzenetére

Azért azt senki nem írta hogy nem gáz, de élvezhetô és meg lehet szokni hamar.. Van a UPC-nek egy csomagja (UPC Direct), aminek nem volt akkora reklámja ugyan (vagy csak én nem láttam illetve nem gondoltam át) és biztosan sokan nem is ismerik, de havi 4k körül felcsapnak egy parabolát és kapsz kb 150 csatornát digitálisan, 16:9-ben sok helyen 5.1 hanggal.. Hátulütôje, hogy 1 tv-re lehet kötni, a többi felár. Jobban utána fogok nézni ennek, mert egyik ismerôsömtôl hallottam ezt pont tegnap, neki már 2 hete ez van. De vonatkoztassunk el a tv-tôl, mert ez egy monitor fórum.. :) Mellesleg én szinte csak dvd-t nézek a tv-n, ott meg nem is kérdéses hogy jobb-e a szélesvászon.

''A UPC Direct az első olyan digitális műholdas szolgáltatás, amely az ország egész területén elérhető. A digitális technológiának köszönhetően Ön és családja kiváló kép- és hangminőségben élvezheti közel 150 televízió- és rádiócsatorna adását. Biztos lehet benne, hogy kínálatunkban megtalálja, amit keres, hiszen bőven válogathat a természetfilmek, mozifilmek, gyermekprogramok, sport-, hír- és zenei műsorok között.''

Ezzel meg is van oldva a tv adás széthúzásának problémája azthiszem.

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!

Új hozzászólás Aktív témák