- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Tőzsdére lépés miatt egyezkedik az OpenAI és a Microsoft
Aktív témák
-
Don Vittorio
őstag
válasz
CsendPenge #2 üzenetére
Az összes így használja.
-
Male
nagyúr
válasz
CsendPenge #2 üzenetére
Még két példa: ABIT BX6-2, ASUS P4S533 (AGP-PCI1-PCI5 shared). Ez a kézikönyvében van (az ASUSban 22 oldal lap alja, a másikban most nem tudom, mert elraktam valahova...de hová? Még a végén Cavington kell :) ).
-
Mista Boller
tag
Ez nem valami nagy talamany az Abit-tol. Korulbelul ugyanezt a hatast lehet elerni egy PCI-helyre szerelheto hutovel kozvetlen a kartya ventillatora alatt.
-
Manta
tag
Példának okáért vettem a saját (KR7A) alaplapom manuálját: PCI slot 1 shares IRQ signals with the AGP slot.
-
Male
nagyúr
Az, hogy az AGP melletti PCI helyet elfoglalja szerintem nem nagy gond, mivel az közös IRQ-t használ az AGPvel, és így (szinte) használhatatlan.
Aktív témák
Hirdetés
ph A "forradalmian új" hűtési eljárás a cég szerint is még javításra szorul.
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Eladó GARANCIÁLIS CHIEFTEC A-90 GDP-650C 650W
- Eladó Aerocool Trinity Mini-Tower V1 / Montech AIR 100 Noctua ventikkel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest