Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
-
Pharaoh
aktív tag
Én még DVD-R DL-t se láttam
-
PPeter
addikt
Pont úgy lesz ahogy előre jósoltam több mint egy éve: csak az írókban (és a nagyon-nagyon új készülékekben) lehet majd kompatibilitási gondok nélkül használni a DL RW lemezeket. Lesz belőle +RW és -RW változat is, igen. Fogtam kis kezembe prototípust az utóbbiból.
-
TeeJay
félisten
ennek is lesz kétféle változata?
DVD+RW DL meg DVD-RW DL???
szerintem tuti lesz egy lemez vagy 2000-3000pénz azért meg nemsokára BD-t adnak. -
ftc
nagyúr
2 hete jól jött volna az aztali felvevőbe egy ilyen lemez még ha 2 óráig is irta volna meg...
-
(Kolombusz)
veterán
Hát sztem ez hülyeség.
Még a sima dvd dl lemezeket is alig kapni, és nagyon drágák. Aki ekkora mennyiségű adatot akar menteni (mert szerintem másra nem nagyon érdemes dvd-rw-t használni), az inkább mobil winchestert fog használni. -
erdoke
titán
Ők inkább a DVD-Forumnak szerettek volna (még) egy pofont adni.
Az írási időt rosszul számoltad ki, mert a 4X írás tele lemeznél kb. 26-28 perc, és ennek kevesebb mint a duplája a 2,4X írás.
Ennek akkor lenne igazán értelme, ha alkalmas lenne a DL film anyagaid tesztelésére. Sajnos nem az, új lejátszót meg mégse vennék már emiatt. -
Agyasima
őstag
Sikerült egy jó nagy pofont adni a szarnak... 8,5 gigát 2,4x-esen megírni 1 óra és 20 perc kb.... várja ki, akinek van rá ideje...
-
Sanya
nagyúr
jó korán jött ki. mondjuk úgy a dvd hajnalán
-
Male
nagyúr
Az egyszer írható DL lemezeknek a gyér forgalma az árnak köszönhető leginkább...
''5-10 százalékos reflexió'' Ha jól sejtem, ez a megbízhatóságnak se tesz jót... -
pschio
őstag
hat valoban nem lesz tul eletkepes a dolog!
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gurulunk, WAZE?!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen okostelefont vegyek?
- Automata kávégépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3040 5040 7040 7050 SFF 3.5" HDD Caddy 1B5146200-600
- NVME PCIe (B key) és SATA (M key) SSD külső ház kábellel eladó, új, full alu ház
- LSI 9211-8i Dell Perc H200 6Gbps, SAS2 SATA3, ZFS kompatibilis,garancia,kábellel is
- AKCIÓ 500GB KÜLSŐ MOBIL WINCHESTER USB 3.0 AKCIÓ TÖBB DARAB! 6.990Ft
- Sas 400GB SSD-k
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!