- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
én igaz, soha nem próbáltam, de tudtommal kompatibilis más kerberos implementációkkal
A microsoft eszközölt kiegészítéseket, többek között a certificate alapú smartcard bejelentkezés végett.
de ettől a kerberos autentikáció tudtommal ''oda-vissza'' működik -
Adi
senior tag
Microsoft LDAP-címtár, megfejelve egy kis saját Kerberos-kiegészítéssel néha, ami - mint megszokhattuk az MS-től - minden mással inkompatibilis.
Win2000-től fölfele ez van NT domének helyett, ebben tárol le mindenféléket, többek között a felhasználók beléptetéséhez szükséges információkat is. -
Gambit
őstag
válasz
janpotocki #38 üzenetére
Köszi, mint már írtam, ez megvan! :)
De nem akarok állandóan telepítgetni, sem kernelt fordítgatni, szal várok inkább a 2.6-osra... Azért köszi szépen mindenkinek! :D -
X-COM
nagyúr
az active directoryhoz való hozzáférés vajh mit takar?
-
escie
őstag
OFF
Zapping...
de bizti van jobb is, én csak ezt ismerem...
/OFF
pont SuSE-vel fertőződtem meg anno amúgy, tehát sokat köszönhetek ennek a disztrónak...
lehet ki kéne próbáljam, bár nehezen hagyom magára a baglyot. :)
én ajánlanám az áttérni vágyó fórumtársnak is... (talán Gambit a neve?) -
eddie303
őstag
Ha már Linuxról van szó: Linux alatt TV-t nézni milyen progit használtok?
-
tigga
tag
Pl egy csomó alkalmazást ami amúgy nincs benne másik disztribekben.
Meg ami természetesen nem ingyenes.
Desktopon nem nagyon fogod látni novell behatást ''remélem me novell nagyon csúnya :D''
Max ha ximiant használsz mert azt is megvette.
És miért lenne szar a suse? Nagyon tolják most enterprise editiont is ami ugye united linux és legnagyobb cégek használják.
A novell.hu oldalon olvashatsz arról , hogy hogyan közelítik egymás felé a két rendszert mind kompatibilitás és egyéb szempontok alapján.
üdv: tigga -
eddie303
őstag
Na szegény fejed, akkor Te úgy vagy vele mint a matekkel ;] Pedig kár, mert a Linux jó rendszer, adja Isten, érjük meg, hogy muszáj legyen azt használni, más ne legyen, lássuk, hányan váltanak akkor Mac-re, s láss csodát, az is UNIX alapú ;] Legalábbis az OS X, régebbit meg nem érdemes használni.
-
ptiboy
senior tag
nem :)
2 évig szenvedtem vele
egyzserűen megutáltam
semmi nem müxik rajta
lehet h. ha megamtól estem volna naki és nem muszájból akkor másképp alakult volna, de így h. 2 évet töltöttem azzal h. megírjak egy olyan progit aminek még fika értelme sincs (karakterekből rajzol ki valami szarságot + táblázatból szűrni (nemmintha nemlenne excel )stb.)
nyugi tudom miről van szó, de ha megírsz nekem egy 40-50 soros AWK-s progit úgy h. nincs benn hiba akkor meghajolok elötted !
na erről ennyit -
ptiboy
senior tag
egy sima script írásakor meghalt
nemcsak nálam
haverral készültünk linux vizsgára
nála is nálem is volt jópár fagyi még működő scriptek esetén is!
ja az uhu csodálatos grafikus felületéről meg annyit h. 9600pro-t nem ismeri és széttesik a kép indulás után
no komm.
(suse ondolom már ismeri) -
Sanya
nagyúr
Mibe kerülhet? kb 70€? ugyanez Microsoftban, vagy mindet megvásárolva több lenne, mint félmilla magyar forint
-
WN31RD
addikt
Ha tök kezdő vagy, és csak ismerkednél a Linuxszal, akkor szerintem nem jó ötlet rögtön fizetni érte... aztán esetleg nem jön be. Vannak ingyenes disztribek is, próbálkozz előbb inkább azokkal. Nem nagyon vagyok képben a felhasználóbarátabb linuxokból, de pl. az UHU Linux egész könnyen kezelhető, és letöltheted ingyér. [L]http://www.uhulinux.hu[/L]
Mások lehet hogy ajánlanak majd más, ingyenes, de kezdőknek is viszonylag könnyen használható disztribet. -
Sir Pocok
őstag
Nekem sincs semmi bajom a SuSe-val , megbízható,gyors, jól kezelhető.
-
Gambit
őstag
Szerintetek megéri a Pro változatot választani? Tök kezdő vagyok, 2 gépet szeretnék hálózatba kötni. Meg persze ismerkedni a Linux-szal. Ezeket a verziókat már nem lehet ingyenesen letölteni?
-
L3zl13
nagyúr
Kiváncsi vagyok a desktop termékekben látszani fog-e a Novell hatása... :F
-
ptiboy
senior tag
8-as is kaki volt
nemtom ez mennyibe lehet jobb
(az összes linux kaki ;])
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Gurulunk, WAZE?!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Windows 11
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest