Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
emvy
félisten
A Sony mostantól Lite-On cuccokat ad majd el saját márkanevén, ha jól gondolom (sokszor csinálta, neki már nem éri meg fejleszteni).
-
marcee
addikt
válasz
trance-man #2 üzenetére
DVD vonalon nem tudok nyilatkozni. Egy cimbimnek 8x CDírója volt Lite-On (úgy lett, hogy mondtuk a boltban: ''Pénz nem számít, a legolcsóbat!'' és ezért az árért, ami pl. kevesebb volt mint a Teac 4x ugyanakkor, dobozos verziót kaptun 10x cd-r és egy -rw lemezzel)
Később azt halottam valahol, hogy Lite-On belseje van a Sony CD íróknak is, más azt mondta, hogy fordítva.
Egyébként a drive, egy brutál túlírástól meghülyült, utána nem volt hajlandó visszaellenőrizni a felírt anyagot nero-val, és kb. 2-2.5 év után lecserélődött, mert már sokat rontott. Bár lehet hogy csak piszkos, megvan még ha kell. :) -
L3zl13
nagyúr
Engem az érdekelne, hogy a tápot is USB-ről kapja, vagy kell neki adapter is. Az utóbbi esetben sz@r.
-
BobMaster
senior tag
A kép alapján elég szappantartó-műanyag kasznija van.
-
csibra
tag
LiteOn külső multiformátumú DVD író ára az Osztrák metróban 178.8 EUR bruttó, nem ez a típus, ennél egy kicsit jobb (4* DVD+RW, 40* CD-R 24* CD-RW). Ennek alapján lehet tippelni az árára
-
shtml
őstag
Nem értem, miért nem lehet ezekbe az írókba picit több cache memóriát pakolni. Olyan iszonyú drága lenne a RAM? Nekem a Teac CD-írómban is 4 MB van, pedig az is burn-proof.
-
trance-man
csendes tag
Nekem ilyen márkájú íróm van (LITE-ON DVDRW LDW-451S) és meg vagyok vele elégedve. Mi a véleményetek a LITE-ON írókról?
-
Agyzuzo
addikt
Kérdés, hogy a ''filigrán külső'' vajh milyen belsőt takar? :)
Szvsz a Plextor külső írója még mindig jobban néz ki (és nem csak azé' mert Plextor). :D
Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen egeret válasszak?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest