Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
emvy
félisten
A Sony mostantól Lite-On cuccokat ad majd el saját márkanevén, ha jól gondolom (sokszor csinálta, neki már nem éri meg fejleszteni).
-
marcee
addikt
válasz
trance-man #2 üzenetére
DVD vonalon nem tudok nyilatkozni. Egy cimbimnek 8x CDírója volt Lite-On (úgy lett, hogy mondtuk a boltban: ''Pénz nem számít, a legolcsóbat!'' és ezért az árért, ami pl. kevesebb volt mint a Teac 4x ugyanakkor, dobozos verziót kaptun 10x cd-r és egy -rw lemezzel)
Később azt halottam valahol, hogy Lite-On belseje van a Sony CD íróknak is, más azt mondta, hogy fordítva.
Egyébként a drive, egy brutál túlírástól meghülyült, utána nem volt hajlandó visszaellenőrizni a felírt anyagot nero-val, és kb. 2-2.5 év után lecserélődött, mert már sokat rontott. Bár lehet hogy csak piszkos, megvan még ha kell. :) -
L3zl13
nagyúr
Engem az érdekelne, hogy a tápot is USB-ről kapja, vagy kell neki adapter is. Az utóbbi esetben sz@r.
-
BobMaster
senior tag
A kép alapján elég szappantartó-műanyag kasznija van.
-
csibra
tag
LiteOn külső multiformátumú DVD író ára az Osztrák metróban 178.8 EUR bruttó, nem ez a típus, ennél egy kicsit jobb (4* DVD+RW, 40* CD-R 24* CD-RW). Ennek alapján lehet tippelni az árára
-
shtml
őstag
Nem értem, miért nem lehet ezekbe az írókba picit több cache memóriát pakolni. Olyan iszonyú drága lenne a RAM? Nekem a Teac CD-írómban is 4 MB van, pedig az is burn-proof.
-
trance-man
csendes tag
Nekem ilyen márkájú íróm van (LITE-ON DVDRW LDW-451S) és meg vagyok vele elégedve. Mi a véleményetek a LITE-ON írókról?
-
Agyzuzo
addikt
Kérdés, hogy a ''filigrán külső'' vajh milyen belsőt takar? :)
Szvsz a Plextor külső írója még mindig jobban néz ki (és nem csak azé' mert Plextor). :D
Aktív témák
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Revolut
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest