- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Végre módosított a shader fordításon a Monster Hunter Wilds
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Aktív témák
-
A Sony mostantól Lite-On cuccokat ad majd el saját márkanevén, ha jól gondolom (sokszor csinálta, neki már nem éri meg fejleszteni).
-
marcee
addikt
válasz
trance-man #2 üzenetére
DVD vonalon nem tudok nyilatkozni. Egy cimbimnek 8x CDírója volt Lite-On (úgy lett, hogy mondtuk a boltban: ''Pénz nem számít, a legolcsóbat!'' és ezért az árért, ami pl. kevesebb volt mint a Teac 4x ugyanakkor, dobozos verziót kaptun 10x cd-r és egy -rw lemezzel)
Később azt halottam valahol, hogy Lite-On belseje van a Sony CD íróknak is, más azt mondta, hogy fordítva.
Egyébként a drive, egy brutál túlírástól meghülyült, utána nem volt hajlandó visszaellenőrizni a felírt anyagot nero-val, és kb. 2-2.5 év után lecserélődött, mert már sokat rontott. Bár lehet hogy csak piszkos, megvan még ha kell. :) -
L3zl13
nagyúr
Engem az érdekelne, hogy a tápot is USB-ről kapja, vagy kell neki adapter is. Az utóbbi esetben sz@r.
-
BobMaster
senior tag
A kép alapján elég szappantartó-műanyag kasznija van.
-
csibra
tag
LiteOn külső multiformátumú DVD író ára az Osztrák metróban 178.8 EUR bruttó, nem ez a típus, ennél egy kicsit jobb (4* DVD+RW, 40* CD-R 24* CD-RW). Ennek alapján lehet tippelni az árára
-
shtml
őstag
Nem értem, miért nem lehet ezekbe az írókba picit több cache memóriát pakolni. Olyan iszonyú drága lenne a RAM? Nekem a Teac CD-írómban is 4 MB van, pedig az is burn-proof.
-
trance-man
csendes tag
Nekem ilyen márkájú íróm van (LITE-ON DVDRW LDW-451S) és meg vagyok vele elégedve. Mi a véleményetek a LITE-ON írókról?
-
Agyzuzo
addikt
Kérdés, hogy a ''filigrán külső'' vajh milyen belsőt takar? :)
Szvsz a Plextor külső írója még mindig jobban néz ki (és nem csak azé' mert Plextor). :D
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Napelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest