- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Fire TV stick/box
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
Na az elore gyartott konfigokat en is megjartam
!
Ha a cucc nem Alienware akkor mind felejtheto.Vannak reszek amik jok es vannak benne nagyon rosszak pl nn memoria, gagyi alapla,p de internet nelkul nehezen lehet jo cuccot beszerezni.Nekem a PH meg a forum emberek sokat segitettek.Miutan megvettem az elore gyartott konfigot es elkezdtem netezni.
Hat ennek az emberkenek meg azt uzenem hogy probalja ki a World of Conflictot 1920*1200 ban es akkor rajon miert kell csucsategoria.Azt viszont nem ertem miert adjak ilyen dragan a cuccokat adnak olcsobban es mindenki venne mint a cukrot.
Most kovetkezo idoszakban pedig jonnek majd a 20''22''24'' tftk amihez mar kell vas is rendesen, de azert nem kell mondanom hogy a strategiat kedveloknek kotelezo darabok a nagy wide monitorok.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A csúcsteljesítményű, modern hardverek borsos ára egyre jobban aggasztja a kiadókat – és furcsamód az NVIDIA-t is.
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest