- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Házimozi haladó szinten
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Aktív témák
-
9CS
senior tag
Eljött az idő a házhűtésem cseréjére. Ugyan nincs még meg az új, de tesztként lehúztam a Titan Coolert az alaplapról és hallj csodát megszünt a dübörgés :)) Halkab legalábbis mint a D5TB ventije... Mostmár bánom, hogy előbb nem tettem meg, és lehurrogtam a G.T. termékét...
-
FaBatka
aktív tag
Nemtom mit sipákoltok, nálam egy ilyen hűt egy 2000-es XP-t, van mellette még kb 3 darab 8cm-es rendszerventi, és sokkal jobban zavar a hdd, meg a cd-k hangja. A GT abszolút nem hangos. Ja és napi 24 órában kocog az otthoni gép.
-
9CS
senior tag
Diablo móka közben 54C° és mivel mostanában csak ezzel terhelem a gépet így mást nem tudok mondani, de egy Cpu teszt gondolom még rázósabb, mindegy ha csipog a gép (60C°) akkor megijedek és repül. TAK58-at még nem hallottam, a GT lehet hibás végülis... Vagy az 54C°-nak is örüljek és ez nagyon jó :) (nem az).
-
9CS
senior tag
Lehet bennem van a hiba, de tényleg nem olyan halk a GT... Nem tudok hol esélyt adni a TAK58-nak, mert nincs a környéken senkinek... Mem a spórolás miatt nem veszek mást, hanem mert fölösleges pénzkidobás. Adatok szerint a GT nagyon halk a TAK68 meg nagyon-nagyon hangos. Szerintem annyival halkabb amennyivel rosszabb. De még házhűtés csere, lehet utána csoda történik..., de szerintem nem a Titan coolert hallom. Majd kiderül.
-
9CS
senior tag
válasz
andorpapa #13 üzenetére
Nincs lesarkazásvédő, a ház szellőzéséről nem tudok nyilatkozni AOpen midi ház (ugye márkás meg okosan tervezett, stb.) Enermax táp 2 ventis (kézzel állítható a fordulat akárhova állítom nem az a hangos), és elöl lent az a bizonyos Titan venti. Szép csavart kábelek, amennyire lehet rendezetten.
-
Lunatic
aktív tag
azt mondod gt majdnem ugyanolyan hangos mint a tak68.
azért adj esélyt (valahol hallga meg) a tak58-nak.
ég és föld.
mondjuk megértem, hogy nem akarsz többet beruházni,
de a hűtő/táp -on imho nem szabad spórolni.
L. -
andorpapa
őstag
Érdekes, az én tesztemben is 1700+ volt az áldozat, és tök jó volt a cooler. Nálam egy prototípus járt, talán nem javították ki a hibát azóta sem: lesarkazásvédővel nem jó, valami miatt nem illeszkedik rendesen, és akkor tényleg rettentően szutyok eredményeket hoz ki (de nem fagy, csak szarnak látszik a teljesítménye), ezért spacer nélkül is kipróbáltam, akkor már jó volt. Elképzelhető, hogy ez a végső verzióra is igaz.
Aztán a másik dolog a házszellőzés. Ha nagyon gyengus a gépedben a szellőzés, akkor a többventis vagy nagyventis coolereknek jobb a relatív hűtési képessége. Én ezt a két lehetőséget tudom elképzelni. -
Lunatic
aktív tag
A TAK68 egyébként tényleg nagyon hangos!
Én is arról váltottam, amikor meghallottam egy 58-ast!
(azazhogy alig hallottam)
3000 fordul, 2 venti.
Nyáron is teljesen OK.
L. -
9CS
senior tag
Igen ez a bajom nekem is, hogy elvileg über, meg nagyon jó, de... 1700+ Athlon Xp-t kellene hűteni, nincs túlhúzva, szal nem értem. Igaz nem kapargattam le a trugyit a bordárol gondoltam jó az, a procirol viszont amennyire lehetett letisztítottam a régit. Gondolom, ha rosszúl lenne fölrakva akkor nem csak melegebb lenne :D, bár most nem érdekel, de a nyarat nem fogja kibírni. (szerintem). Ezért eltettem a TAK68-at biztos ami biztos, ha itt a nyár és gép kikapcsol előlem (mert ugye az AMD-sem ég, ha nem muszáj), repül a szemétbe a GT... Lehet túl sokat vártam tőle, még lecserélem a házhűtőt (Titan D5TB ventije van beszerelve) aztán megírom, hogy mi lett a helyzet.
-
andorpapa
őstag
Akkor ott valami gubanc lehet, saját méréseim szerint igazán tökös cooler, simán ''überperfejeli'' a 2400-at, nagyjából a 2400 Pro szintjén van, csak halkabb annál. A TAK68-on két darab 4800 rpm venti van (6 centi), a 2410 1 darab 3000-es (7 centi) venti van, szerintem jelentősen halkabb. De majd a biztonság kedvéért bedugom a 2410-et, majd utána egy duálventis coolert (csak Coolink van kéznél éppen).
-
9CS
senior tag
Az a szerecsétlenség ért, hogy beruháztam egy ilyen hűtőbe. Srácok, ha ez a halk, akkor _tényleg_ nincs halk hűtés. Mondo ezt egy TAK68 után, hát öööö nem sokkal halkabb. :((( De sokkal rosszabb a teljesítménye... Ennyit a GT-ről ... (lesújtó volt? bocsi)
-
Hacked_3922
csendes tag
A franc se tudja. Nekem legjobban a Whirlpool hűtő vált be. A többi nem tarcsa hidegen a sört. :DD
-
karyo
senior tag
válasz
Hacked_4099 #2 üzenetére
Az lehet hogy halk, de van halkabb is (Intel Boxed Cooler). És tényleg halkabb, nekem mindkettő van (2320 és Sanyio Denki-s Intel) és biza jobb az intel, ez tény.
Hűtőteljesítményben kb 1 szinten vannakl, bár az intel alacsonyabb fordulaton megy(2800rpm) vs Igloo 2320 (3100rpm). -
Hacked_4099
csendes tag
Valóban nagyon halk! Halottam már a saját fülemmel! Illetve nem hallottam! :))
-
Márton
nagyúr
Kircsi.
Elado spire whisperrock II
:D
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest