- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
Aktív témák
-
9CS
senior tag
Eljött az idő a házhűtésem cseréjére. Ugyan nincs még meg az új, de tesztként lehúztam a Titan Coolert az alaplapról és hallj csodát megszünt a dübörgés :)) Halkab legalábbis mint a D5TB ventije... Mostmár bánom, hogy előbb nem tettem meg, és lehurrogtam a G.T. termékét...
-
9CS
senior tag
Diablo móka közben 54C° és mivel mostanában csak ezzel terhelem a gépet így mást nem tudok mondani, de egy Cpu teszt gondolom még rázósabb, mindegy ha csipog a gép (60C°) akkor megijedek és repül. TAK58-at még nem hallottam, a GT lehet hibás végülis... Vagy az 54C°-nak is örüljek és ez nagyon jó :) (nem az).
-
9CS
senior tag
Lehet bennem van a hiba, de tényleg nem olyan halk a GT... Nem tudok hol esélyt adni a TAK58-nak, mert nincs a környéken senkinek... Mem a spórolás miatt nem veszek mást, hanem mert fölösleges pénzkidobás. Adatok szerint a GT nagyon halk a TAK68 meg nagyon-nagyon hangos. Szerintem annyival halkabb amennyivel rosszabb. De még házhűtés csere, lehet utána csoda történik..., de szerintem nem a Titan coolert hallom. Majd kiderül.
-
9CS
senior tag
válasz
andorpapa #13 üzenetére
Nincs lesarkazásvédő, a ház szellőzéséről nem tudok nyilatkozni AOpen midi ház (ugye márkás meg okosan tervezett, stb.) Enermax táp 2 ventis (kézzel állítható a fordulat akárhova állítom nem az a hangos), és elöl lent az a bizonyos Titan venti. Szép csavart kábelek, amennyire lehet rendezetten.
-
9CS
senior tag
Igen ez a bajom nekem is, hogy elvileg über, meg nagyon jó, de... 1700+ Athlon Xp-t kellene hűteni, nincs túlhúzva, szal nem értem. Igaz nem kapargattam le a trugyit a bordárol gondoltam jó az, a procirol viszont amennyire lehetett letisztítottam a régit. Gondolom, ha rosszúl lenne fölrakva akkor nem csak melegebb lenne :D, bár most nem érdekel, de a nyarat nem fogja kibírni. (szerintem). Ezért eltettem a TAK68-at biztos ami biztos, ha itt a nyár és gép kikapcsol előlem (mert ugye az AMD-sem ég, ha nem muszáj), repül a szemétbe a GT... Lehet túl sokat vártam tőle, még lecserélem a házhűtőt (Titan D5TB ventije van beszerelve) aztán megírom, hogy mi lett a helyzet.
-
9CS
senior tag
Az a szerecsétlenség ért, hogy beruháztam egy ilyen hűtőbe. Srácok, ha ez a halk, akkor _tényleg_ nincs halk hűtés. Mondo ezt egy TAK68 után, hát öööö nem sokkal halkabb. :((( De sokkal rosszabb a teljesítménye... Ennyit a GT-ről ... (lesújtó volt? bocsi)
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest