Új hozzászólás Aktív témák
-
Deniboj
csendes tag
Nekem az Apogee-ről egy rég feledésbe merült szoftvercég jut az eszembe, talán ők készítették a Doom-ot is...
-
Ősember
őstag
az idözitéssel semmi gond. van még egy ''value'' gyárto, aki azoknak gyárt, akik magasrol rá @%+#=(nak ezekre....
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Dufresne
addikt
válasz FlasH-BacK #10 üzenetére
Lehet rádobnak valami jóis samsung chipet és akkor tódulni fog rá a nép....persze félre az álmokkal, legtöbb ember sztem még a bios-t sem igazán piszkálja, akkor meg megy a memó by SPD üzemen és kész. Ha ez az egész mondjuk ddr-ben 512-es kiszerelésben 10k körül alakul akkor igenis van nekik is létjogosultságuk a piacon,
Apogee amúgy is csinált már jópár minőségi cuccot eddig is -
-
Tsunami
senior tag
Szerintem inkább tesztelték volna ki legalább CL2,5 be a ddr-t, mert lehet hogy el se tudják adni.
''három a kettő tizen''
-
KrAt
veterán
Ha jó áron lesz, még lehet, meg is érné...
-
Hun'reeth
őstag
Egyáltalán nem olyan rossz főleg ha brand áron tudják élettartam garival adni vagy kicsivel felette. Az időzítéseket meg hátha le lehet faragni meg kicsi tuning is beleférhet. Biztos nem a Corsair -rel vagy az OCZ-vel akarnak versenyezni.
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Dufresne
addikt
Ja, ilyen időzítésekkel jó árban kell, hogy legyenek és utána ha hajthatók kisebb időzítéseken magasabb órajelen, akkor szavunk sem lesz
-
Scream007
őstag
szegénykéimnek ilyen időzítéssel van mit fejlődni
BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
Gitros
aktív tag
Csak ilyen időzítésekhez marha jó árcédulát kell rakni rá, hogy megérje megvenni.
Uff Gitros voltam...''Számítógéppel sokkal gyorsabban megoldjuk azokat a problémákat, amik a számítógép nélkül nem is léteznének.''
-
Yutani
nagyúr
Igényes csomagolása van, tetszik. Bár ez a legutolsó dolog, ha az ember használni is akarja...
#tarcsad
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest