- Figyelmeztethet a GeForce-ok esetleges leégésére az ASUS GPU Tweak
- Blu-ray lejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deniboj
csendes tag
Nekem az Apogee-ről egy rég feledésbe merült szoftvercég jut az eszembe, talán ők készítették a Doom-ot is...
-
Ősember
őstag
az idözitéssel semmi gond. van még egy ''value'' gyárto, aki azoknak gyárt, akik magasrol rá @%+#=(nak ezekre....
-
Dufresne
addikt
válasz
FlasH-BacK #10 üzenetére
Lehet rádobnak valami jóis samsung chipet és akkor tódulni fog rá a nép....persze félre az álmokkal, legtöbb ember sztem még a bios-t sem igazán piszkálja, akkor meg megy a memó by SPD üzemen és kész. Ha ez az egész mondjuk ddr-ben 512-es kiszerelésben 10k körül alakul akkor igenis van nekik is létjogosultságuk a piacon,
Apogee amúgy is csinált már jópár minőségi cuccot eddig is -
-
Tsunami
senior tag
Szerintem inkább tesztelték volna ki legalább CL2,5 be a ddr-t, mert lehet hogy el se tudják adni.
-
KrAt
veterán
Ha jó áron lesz, még lehet, meg is érné...
-
Hun'reeth
őstag
Egyáltalán nem olyan rossz főleg ha brand áron tudják élettartam garival adni vagy kicsivel felette. Az időzítéseket meg hátha le lehet faragni meg kicsi tuning is beleférhet.
Biztos nem a Corsair -rel vagy az OCZ-vel akarnak versenyezni.
-
Dufresne
addikt
Ja, ilyen időzítésekkel jó árban kell, hogy legyenek és utána ha hajthatók kisebb időzítéseken magasabb órajelen, akkor szavunk sem lesz
-
Scream007
őstag
szegénykéimnek ilyen időzítéssel van mit fejlődni
-
Gitros
aktív tag
Csak ilyen időzítésekhez marha jó árcédulát kell rakni rá, hogy megérje megvenni.
Uff Gitros voltam... -
Yutani
nagyúr
Igényes csomagolása van, tetszik. Bár ez a legutolsó dolog, ha az ember használni is akarja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Walton Chaintech saját márkaneve alatt értékesít DDR és DDR2 RAM-okat.
- Figyelmeztethet a GeForce-ok esetleges leégésére az ASUS GPU Tweak
- Tesla topik
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Blu-ray lejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black - ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP core2quad. pc Q9500 procival
- AM4 Alaplap Bazár - Újszerű/Használt - Kifogástalan tesztelt működés - Számla & Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest