- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
vtihi
csendes tag
En is kb egy honapja vettem Hynix memoriat ami allitolag 400MHz-es, szerintetek Hynix, de ok csak a csipeket gyartottak, vagy valami hamisitvany? mert nemreg hallottam h hamisitottak oket...
-
FlasH-BacK
senior tag
Hát igen, nekem is már megvannak 1 ideje a Hynixeim, lehet, h. mostantól télleg modult is fognak gyártani. Én azért sajnálom őket... Túl jók ahoz, hogy csődbe menjenek...:(
-
marcee
addikt
Ez a hír kellemetlenül érint, mert emlékeim szerint a múlt héten vettem egy DDR400-as Hynix modult???!
-
Phobos
aktív tag
Kicsit lassú..
-
Zoz
őstag
Esetleg arról lehet szó, hogy eddig csak chipeket gyártottak, most meg már modulokat is?
-
Zoz
őstag
Ez érdekes... akkor hogy lehet, hogy már vagy 2 hónapja Hynix 400-as RAM-jaim vannak??? Most épp 428-ra húzva :)
-
robekri
addikt
Kicsit későn kezdett hozzá!!:tÉs azért ott vannak a kis drágalátos Infineon Isten király DDR400-as ramok is stb.
Üdv.:Robe
Aktív témák
Hirdetés
ph A DDR400-as memóriák gyártásában látja a fellendülés útját a Hynix.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest