Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
erdoke
titán
Itt most elég egyértelműen az otthoni felhasználásról ment a diskurzus. A kettőt pedig meg kell különböztetni, ezért írom én mindig azt, hogy új Raptor meg régi Raptor. Felőlem lehet Raptor1 és Raptor2 is, csak mindig értsük, ki melyikről beszél.
A PC-s havi magazinok kijelentéseiről meg ne is beszéljünk, múltkor még a kedvencemben is azt írták, hogy a 9800 széria alig gyorsabb a 9700-asnál, a legfontosabb különbség, hogy előbbi már támogatja a DirectX 9-et. :(((
A többi még rosszabb, azokban havonta van minimum 3-4 olyan lámaság, amit én, a hozzá nem értő is csak sasol.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz -=Flatline=- #59 üzenetére
Nehogy azt mondd, hogy stripe nélkül lassú. :)
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz Flashcash #47 üzenetére
Neked van a ''régi'' Raptorból? Vagy csak elméleti a felvetés?
Egyébként az előző Gigabyte alaplapomon volt a hátlapra SATA táp és adat kivezetés, úgyhogy külsőként is megoldható rajta a dolog.
Ha nagyon bebugyolálod, akkor melegedni fog, a 10000 rpm az 10000 rpm.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Nem ez az első rosszindulatú, ráadásul eléggé láma megszólalásod. Te ezt honnan veszed, hogy a WD hova szán egy terméket? Ráadásul itt már lényegesen kisebb szerepe van a RAID-nek, mint lasabb vinyóknál. Gondolj bele, a 8 MB cache mellett 4,5 ms-os elérési ideje van, és eddig csak prémium SCSI HDD-knél látott átviteli sebessége!
Üvöltő hangról pedig senki nem beszélt, nagyon sokan észre sem vennék, hogy ez hangos, mert elnyomná a 35 dB-es procihűtőjük. Vannak néhányan, akik háklisak a gép zajára, pl. én is. Nekem fontos, hogy ne jöjjön a gépembe egy olyan alkatrész, ami kétszer hangosabb, mint a többi együtt. A régi Raptor pedig majdnem ilyen.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz Flashcash #29 üzenetére
Az emberi fül működésével, érzékenységével nagyjából tisztában vagyok, vmi ilyesmi az alapvégzettségem.:)
A fül érzékenységét figyelembe vevő tesztek mint a fehér holló, éppen ezért én a szubjektív ''élményeimre'' alapoztam a kijelentéseket.
Pont ez a hátránya egyébként a 10000 rpm-es vinyóknak, hogy sivító, 1,5 kHz körüli hangjuk van, amire nagyon érzékeny a fülünk. Ebben (is) teljesen igazad van.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
A mostani Raptor eléggé hangos, de ha megnézitek a hivatalos bejelentőjét, ennél azt írja, hogy lényeges előrelépést sikerült elérni ezen a téren (is).
Nekem tuti lesz egy ilyenem, talán ez az a lemez, ahol nincs szükség RAID 0-ra sem. A kérdés csak az, hogy mikor? Január, pls óccsítsátok! :)A legjobb aláírás a héten
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Autós topik
- Milyen routert?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Jövedelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest