- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Valami baja van a tápomnak
- Melyik tápegységet vegyem?
- LG LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
sidhe
tag
válasz
EQMontoya #12 üzenetére
en meg most hasznalok egy laptopot, 1.4-es centrino vagy miatokom, 256 Mb ram - vidkartya, es 8 desktoppal is hasznalhato, kozben opera 10 ablakkal minimum, zene, film, programozas, hatterkep, terminalok garmadaval, chat, msn stb. azt a szamitasi kapacitast en pl kihasznalnam, amikor forditok programokat, vagy amikor csak hasznalom, mert gyorsabb lenne tole az egesz.
-
törölt tag
válasz
EQMontoya #20 üzenetére
Ilyen laptopot nyilván azért vesznek, mert nem elsősorban irodában használnák kódolásra, hanem esetleg szabadtéren, visesebb környezetben (mondjuk vízügyesek) használnák, azok meg nem hardcore kódolni szoktak.
Aki meg igen, annak nem okoz feltehetően komoly mentális törést, hogy saját magának kell beletennie egy plusz 512-es, vagy 1gigás modultVagy akkor az lenne a probléma, miért van benn 2*512, jobb lenne ha 512 mellé tehetnél bele 1 gigást, stb.
pl a fejlesztő rokon laptopjában 1.73as Intel M van, 1g-vel természetesen, és több, mint 1 éve vette.
Én meg láttam már többéves p3-as szervert 4 giga rammal, most akkor általános, hogy mindenhez kell 4 giga manapság?Akinek kell beleteszi, ennyi, az a nem értenek hozzá dolog kicsit erős.
-
atosz
őstag
válasz
EQMontoya #20 üzenetére
Errol az 512/1024 RAMrol szalljunk mar le. Aki vesz egy ilyen gepet, az ugy is tisztaban van mire fogja hasznalni, es kepben lesz, hogy mennyi RAMra lesz szuksege. Sok mindenhez eleg az 512, de termeszetesen ajanlott az 1 giga. Ha a leendo tulajnak szuksege lesz ra, akkor egyszeruen beletesz megegy modult, ennyi. (Nekem sokszor szuksegem van a RAMra, ill szeretem ha sok van belole, ezert a p3-as laptopomba is belepakoltam 1 gigat, de teny voltak honapok, amikor egyaltalan nem lett kihasznalva.)
-
törölt tag
válasz
EQMontoya #12 üzenetére
256 tényleg kevés (nekem is még csak annyi van a notiban, gyüjtögetek egyelőre), de 512 már elég szokott lenni a winnek normál használatra, és azért ezt a notit nem játékra csinálták. Azt meg kötve hiszem, hogy a gyorsabb proci miatt winnek kedve támad többet swappelni
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5 / 16 GB / 256 GB SSD + Windows 11
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD IPS
- ASUS Vivobook Pro 16X 4K OLED M7600Q /Ryzen 7 5800H/RTX 3050/16GB/512GB M.2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest