- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
Pedig mindig 4-5 voltam belőle... :)
De mit is jelent az ''egyelőre''? Ugye, van a földművelésben egy olyan kifejezés, hogy egyel. Asszem ezt kapával kell csinálni, de lehet, hogy gerebjével. No tehát, adott az ember, aki egyel, tehát ő egyelő. Ha én rádobok egy talicskát erre az emberre, akkor ugye én egyelőre dobtam a talicskát. Tehát, ha szándékomban áll a dolog, akkor így fejezem ki magam:
Egyelőre dobok egy talicskát.
És ez a cselekedet egyenlőre hozza a föld szintjével az egyelőt, mert ugye ha valakire rádobnak egy talicskát, az többnyire egy szintbe kerül a földdel. Ettől függetlenül persze nincs ilyen irányú tapasztalatom, mert senkit nem dobtam meg még talicskával.
(Hogy kompatibilis legyek az egész országra nézve, a talicska másképpen tolicska vagy taliga is lehet.)#tarcsad
-
XeeN
senior tag
Ha jól tudom, nem az Ati hanem a Sapphire próbálja meg előállítani a kártyát. Nekem is feltűnt az, hogy hiányzik a 2. 128 Mega a kártyáról. Márha a Fury Maxx-hoz hasonló elven működik. :)
-
rog
addikt
ez mar bennem is felmerult. azt mondjak, hogy kulon ram kell minden gpunak. aztan csak az egyikhez szereltek ra :)
(az eredeti sapp 9800pro-n: 4 chip elol+4 chip hatul)
de irja a cikk hogy csak tanulmany, nem mukodo dolog. ugyhogy lehetne gipsz-bol is mint a tanulmanyautok a kiallitasokon. :) -
zax
tag
A Computexen már olyat is be lehet mutatni, ami nem is működik?
Akkor következő alkalomra forrasztok egy négy chipes R9800-at. Működni garantáltan nem fog, de jól fog kinézni :)R.I.P. Pentium 4
-
Grafman
aktív tag
És hol vannak rajta a memoriák?! Az az egy szál cship lenne ott a bal középen, vagy akártya hátuljára gyurták?%:F
FIGYELEM! Régi tipusu gumimatrac tulajdonosok előnyben!!!
-
dr.Mura
tag
Anyám. Mint egy svájci bicska. Illetve azok közül is a gorombább darabok egyike.
Az AGP port biztos nem tud egy ilyet árammal ellátni, de talán még a plusz csatlakozót is megizzasztja.
Mindenesetre eléggé overkill rajta az a bazi sok kütyü. Mint egy karácsonyfa.C8H10N4O2
-
nap
addikt
Nagyon tetszik. A kedvenc vizimalmomra emlekeztet. :P
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Cathfaern
nagyúr
Jól nézki a cucc. Csak egy baj van velem: hogy raksz be ezen kívűl bármit a házba? :D
-
HÁZIGAZDA
Tájékozódtunk, mielőtt kitettük a hírt, és a kártya elvileg valóságos. Egyelőre mechanical sample, azaz nem működő mintapéldány, de viccből nyilván nem csinál ilyet az ATI. Nincs garancia rá, hogy valaha piacra kerül, de a hír nem is feltétlen erről szólt...
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
eper-fa
aktív tag
OFF
ha annyira nem kell az a fury maxx, én átveszem. bár sokat nem áldoznék rá, de biztos többet kapsz érte, mint h a falon lógjon. írj egy mélt pls
ON
remekjó lenne egy ilyen kártya. bár két ''molett''csatlakozó hozzá, meg a szükséges plussz dolgok... :DDD :DD. ebből sem lesz sikertermék, mer nem két fillérbe fog kerülni... :(''A puszta ötlet még el sem kezdett gondolkodni azon, hogy adjon-e esélyt önmagának arra, hogy felbukkanjon a fejemben.'' (from Galaxis útikalauz...)
-
Thom!
veterán
Nem tudom hogy vagytok a MAXXAL, de nekem ez is megfelelne [L]http://www.hardocp.com/images/articles/1064391437Hn9f46DqAx_1_3_l.jpg [/L] [L]http://www.hardocp.com/images/articles/1064391437Hn9f46DqAx_1_4_l.jpg[/L]
[L]http://www.hardocp.com/images/articles/1064391437Hn9f46DqAx_1_5_l.jpg[/L]
:)
NV40 pic
[L]http://www.hardocp.com/images/articles/1064391437Hn9f46DqAx_1_2_l.jpg [/L]
[L]http://www.hardocp.com/images/articles/1064391437Hn9f46DqAx_1_1_l.jpg[/L]
Forrás: http://www.hardocp.com/article.html?art=NTI4 -
Spensers
aktív tag
Nem semmi ijjenről még én nem is hallottam Kafa nagyon, nekem teccik...:C
-
xuldar
addikt
De ha már olyan nagyon nyelvtanozni akarunk, akkor a ''csinál'' szót ne használjuk már, mert nagyon csúúúúnya :DDD
Helyette használhatjuk az ''egyenlő mértékre hozni valamit'' kifejezést :DDDAzért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Csuki
csendes tag
ha már....................
lúd legyen Voodoo 5 ;)))))))))))
Voodoo5 6000 is hasonló pályát futott be. A 3dfx csúcstermékét még 1999
novemberében jelentették be, mégpedig a 2000 márciusi megjelenés
ígéretével, ám az áprilisi E3 alkalmával még csak egy mintapéldányt tudtak
felmutatni, amely 2048x1536 pixeles felbontásban és 16 bites
színmélységben képes volt élvezhető sebességgel futtatni a Quake III-at. A
négy darab VSA-100 chipet hordozó, 50 wattot fogyasztó és ezért külön
áramellátást igénylő monstrum az előre számított 600 dolláros áráért 1.4
gigapixeles, illetve ugyanennyi gigatexeles fillrate-et ígért, amivel még
2000 őszén is lesöpörhetett volna minden konkurenst a pályáról. Ehelyett a
cég november 15-én búcsút intett neki, és a technológia jogát átengedte a
nem éppen otthoni számítógépekre szakosodott Quantum3D-nek; a 3dfx egy
hónappal későbbi tönkremenetelét figyelembevéve pedig elszállt minden
remény, hogy a projekt valaha is új életre keljen...
http://www.hwhunpage.com/images/3dtort/V5-6000.jpg
.Csuki -
User64476
őstag
Vargánya :DDD
-
Csuki
csendes tag
CsukiHehe ;))
Voodoo 5 rulezz...;) -
anulu
félisten
-
kzoltann
aktív tag
mennyit fog ez enni? ... Vargáné-ék kezdhetnek fejleszteni :DDDD
-
anulu
félisten
Ulra Deluxe változat mellé meg külön PCI kártyát adnának, amin rajta van a ki és bemeneti cuccok :D
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Mosqu!to
addikt
AAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!! csodálatos!!! (najó, ennyire kocka még nem vagyok, de gyönyörű darab, meg kell hagyni...)
ilyennel hl2 1280*1024, max grafika, 4xfsaa 16x analozópikus filter=80fps.:D term ehhez proci is kell!Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
-Devil-
aktív tag
Aranyos! :DD
Ha az Asus véletlenül kiadna egy ilyen Dual-Radeon-t, esküszöm vennék egyet! :DÉrtek hozzá Pista bácsi! Kék a fázis...
-
Benőke
őstag
Van egy eladó ATI Rage Fury MAXX -em a falon lóg. :)
Ez szerintem csak fanatikus csalogató. ugyanis a Driverekkel gáz van az eredeti maxx esetében is. Mégpedig win NT vonal alá nincs normális driver.
Csak win 9x -en ment normálisan.
Igaz le lehet butitani, hogy 1GPU szaladjon 2000/XP alatt, de akkor ennek a 2GPU -nak nem sok haszna. -
Sav
tag
Micso'?
ASUS-P5KC; Q-6600; INNO3D 8600GT; 2GB Kingmax 800Mhz
-
zsoltee10
addikt
:C Ütős :C
-
Tejberizs
tag
Kemény lenne, ha kereskedelemben lehetne kapni ezt a karit! :DD
Athlon64+R9800 Pro MAXX=3DMark Killer lenne! :DTejberizs forever!
-
-
fanatic
aktív tag
Lassan eljutunk odáig, hogy egy külön szerver gondoskodik a képről! :DD :DD :DD
Mi az? -Kicsi,zöld és háromszög alakú??? -Kicsi zöld háromszög :D
-
DaSilva
senior tag
Ez fos. Nekem otthon egy fx5900 van a 9800-al egybegyúrva. :DD
huss, fohászom száll feléd
-
Yutani
nagyúr
Külföldi híroldalak azt is hozzáteszik, hogy ez NEM működőképes kártya egyenlőre, és a melegedés is nagy problémát jelentene ennél a kártyánál. Ez utóbbira megoldás lehet a 0.13 mikronos GPU-k megjelenése.
#tarcsad
-
XeeN
senior tag
Kár, hogy nem mai hír... Valamint az, hogy a kiállított kártya nem működik... :(
-
Ploszi
senior tag
én is csak 2 DVI kimenetet látok rajta :)
ha hirtelen egy sötét alagútban találod magad, ne menj a fény felé!!!
-
Ploszi
senior tag
:DDD és nem lehet software-esen a R9500-ből ilyet csinálni? :DDD :DDD:DDD
ha hirtelen egy sötét alagútban találod magad, ne menj a fény felé!!!
-
nagyúr
Photoshop rulez :DD :D
Aki él és nem boldog, az téved!
-
peterqe
aktív tag
Nekem kettő kell! :C
- Ez a világ a létező világok legjobbika -
-
beeboy
addikt
LOL ez aztán ütős kártya!!!
Nem vagyok intelligens. Én AMDligens vagyok...