- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Amazon Kindle
- CES 2025: Elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Itt van róla pár sor: [link]
A gpu nagyon brutális lesz, még ha csak 36 shader nyomul is benne, sztem max 10%-ot fog kivenni a teljesitményből, ha nem lesz moddolható, tuning potenciál akkor is valszeg komoly lesz benne, remélem, megverik vele a 7900gt-t.Same rules apply!
-
Zso2
őstag
-
VargaI
senior tag
XL GT GTO XT XTX ember legyen a talpán aki kiigazodik, én még olvastam x1950XT(X)-ről is múltkor: átdolgozott maggal 80 nm-en 775/800-as GPU/RAM értékekkel, ez már lassan LOL kategória , ahelyett, hogy egy éppkézlább nextgen karin dolgoznának
Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''
-
fanti
addikt
Szuper ez a verseny a két cég között!
Vajon az 1900GT is olyan ''könnyen'' beszerezhető lesz mint a 7900GT....... -
rudi
nagyúr
Nagyon nagyon könnyedén megverheti! Ha magas órajeleken fog menni (ez várható, ha meg alapból nem, akkor tuninggal) és leveszik a PS számolók 25 %-át, akkor nagyjából az lesz a viszony az X1900 XT és X1900 GT(O) között, mint ami az azonos futószalagszámú, de órajelben 30 %-kal különböző 7900 GT és 7900 GTX között. Aztán ott van még az esetleges unlockolhatóság kérdése, megy a melegedésről és a chip gyártási költségeiről sem szabad megfeledkezni, szóval ismét sokváltozós a képlet, előre tippelni szinte lehetetlen.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Zso2
őstag
Nem hiszem hogy ár\teljesítményben megverné a 7900 gt-t
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
Face8814
őstag
-
rudi
nagyúr
Ebben egyszerűen gyenge az ATI. Az NVIDIA a 6-os sorozat óta alkalmazza a GT-t, az Ultra helyére jött a GTX és most újabban a visszafogottabb GS lépett be. Az ATI-nak X800-ból volt Pro, XT, XT PE, GT, GTO, GTO2. X1800-ból már csak XL, XT, XT PE és újabban GTO van, hasonlót vártunk X1900-ból is, de a kanadaiaknak ismét be kellett lépniük az NV-s GT-t, hogy egyértelművé tegyék hogy melyik kártya ellenfeléről van szó. Ez egy kicsit árnyékban loholós fílinget ad a témának, de majd meglátjuk a számok mit mondanak.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
sanyixXx
senior tag
tuti az én tájékozatlanságom az oka, de minek van XL (x1800-nál) ill. XT (x1900-nál) az ati kártyákból, ha még egy GT is kell?
most akkor melyik milyen kategória?Rumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
törölt tag
Én inkább megvárom a teszteredményeket. Győzzön a jobbik. Nekem pl. 7900gt-m lesz, majd meglátjuk, hogy jó választás volt-e. viszont valóban jót tesz az áraknak egy újabb kártya bejövetele.
-
-
ttt
senior tag
Az a 65eFt szaglik erősen,de azért jó lenne.
-
Foxi
senior tag
Lehet nem kéne erőltetni a magyar árat... Csodálkoznék, ha tényleg 65e Ft lenne Ha nem válik be ez a kártya akkor majd kijönnek egy gto-val
-
VargaI
senior tag
válasz macilaci78 #3 üzenetére
háát nem tudom, szerintem nem engedheti meg magának az ATI, hogy még egy kategóriában elbukjon (lásd: 6600 (GT) X1600 pro(XT), nagyon elárazták a kártyákat holott nem is volt jobb vagy közel egyforma teljesítményt nyújtott) vagy akár a mostani 7600 GT/GS-nek még ellenfele sincsen , mert pl a kifutó x800 GTO2-ők, x850-ek meg technológiailag vannak lemaradva + sajnos sokszor teljesítményben is
[Szerkesztve]Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''
-
Arhel
senior tag
Már itt volt az ideje, ennek a lépésnek! Tudtam, hogy várni kell
-
macilaci78
nagyúr
válasz [HUN]Tyson #2 üzenetére
Gyanítom, többe, és a marketingesekre hárul a feladat, hogy azt a ''rongyos párezret'' jobban meg is éri...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
VargaI
senior tag
na erre kiváncsi leszek, mert ha nem csak paper launch-ról lesz szó, akkor 7900 GT helyett X1900GT-t vesz/vehet a nép jobb híján (persze csak ha teljesítményben és árban is fel tudja venni a 7900 GT-vel a versenyt), én azt mondom éljen a verseny
Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest