Hirdetés
- IFA 2025: Játék mellett munkára is ajánlott az új kimaxolt Predator notebook
- A cache-rendszeren és a multiprocesszoron változtat az AMD-féle UDNA
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
Új hozzászólás Aktív témák
-
dekoninck
aktív tag
Ja, én csak feltételeztem, hogy jövőre, mire ez az Apple-Intel kooperáció megvalósul, pl. 5.6 GHz-s Pentium 5 és 3.3 GHz AMD procik lesznek. Én hamisítottam a furcsa ábrát
De komolyra fordítva a szót: az Apple gépek procijai valami vektoriális számító alegységet is tartalmaznak, ami miatt sok esetben iszonyú gyors. Az Intelben nyilván nem lesz ilyesmi, ezért hogyan tartja meg az előnyét az Apple? Vagy akkor már az Intel is olyan gyors lesz, hogy nem is lesz muszáj ezt az előnyt tartogatni?(Feltételezem, hogy a Mac akkor is maccülönböztethető lesz akár egy brand PC-től is. Bár az én 3 éves Compaq notim is szép, és tökéletesen működik egy hibás RAM cseréje óta, sohasem fagy le.
Nagyon szépek a Macek, de azért PC-ről megszokást igényel a használatuk. A csilivili vizuális effektusok meg (talán/nekem) olyanok, mint a Star Wars 3. része és pl. egy Dűne film közötti összehasonlítás: hiába fapadosabb a Dűne ''kinézete'', nem tartalmatlanabb az SW-nélA Photoshopp meg tök ugyanúgy működik mindkettőn. Apple monitort meg vehetek az alumíniumházas PC-mhez is (ami úgyis az asztal alatt van), és veszek is!!!!!
)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest