Hirdetés
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- OLED TV topic
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dekoninck
aktív tag
Ja, én csak feltételeztem, hogy jövőre, mire ez az Apple-Intel kooperáció megvalósul, pl. 5.6 GHz-s Pentium 5 és 3.3 GHz AMD procik lesznek. Én hamisítottam a furcsa ábrát

De komolyra fordítva a szót: az Apple gépek procijai valami vektoriális számító alegységet is tartalmaznak, ami miatt sok esetben iszonyú gyors. Az Intelben nyilván nem lesz ilyesmi, ezért hogyan tartja meg az előnyét az Apple? Vagy akkor már az Intel is olyan gyors lesz, hogy nem is lesz muszáj ezt az előnyt tartogatni?
(Feltételezem, hogy a Mac akkor is maccülönböztethető lesz akár egy brand PC-től is. Bár az én 3 éves Compaq notim is szép, és tökéletesen működik egy hibás RAM cseréje óta, sohasem fagy le.
Nagyon szépek a Macek, de azért PC-ről megszokást igényel a használatuk. A csilivili vizuális effektusok meg (talán/nekem) olyanok, mint a Star Wars 3. része és pl. egy Dűne film közötti összehasonlítás: hiába fapadosabb a Dűne ''kinézete'', nem tartalmatlanabb az SW-nél
A Photoshopp meg tök ugyanúgy működik mindkettőn. Apple monitort meg vehetek az alumíniumházas PC-mhez is (ami úgyis az asztal alatt van), és veszek is!!!!! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- i5-10600 KF 4.1 GHz, 12 MB Cache LGA 1200
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Eladó ez a Bypass 6x Gigabit LAN PEG6BPI6-SD :1.1 kártya (285)
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Feltételezem, hogy a Mac akkor is maccülönböztethető lesz akár egy brand PC-től is.
A Photoshopp meg tök ugyanúgy működik mindkettőn. Apple monitort meg vehetek az alumíniumházas PC-mhez is (ami úgyis az asztal alatt van), és veszek is!!!!! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)