- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macc
aktív tag
''Az intel gondolom, ajánlatot tett komplet rendszer szállítására...
Csinálnak procit, hozzá chipsetet integrál VGA-val, hálókártyát, meg még alaplapot is gyártanak...
A laptop fronton a centrino szintén komplett megoldás, az AMD meg csak procit csinál..''
Hat sztem nem lesz szukseg intel chipsetre, legalabbis nagyon remelem, hogy ezt ezutanis hazon belul oldja meg az Apple. A mostani gepekhez kepest sztem minimalis valtoztatas lesz az alaplapon, eppen annyi, hogy mas proci hajtja az egeszeg. Integral VGA-ra nyilvan nem az inteltol lesz kesz megoldasa, eddigis ATI v. nVidia cuccokat integraltak a sajat alaplapjukra. Tovabba azt sem hiszem, hogy 3-4 jack dugoval oldanak meg a hangkivezetest a jelenlegi optikai helyett. Igaz nem tudtam meg feldolgozni, de intel procira van szukseguk, a tobbi valoszinuleg marad. Windows futtatasat ugy tudom elkepzelni, hogy csinalnak egy emulatort, es mivel a procit nem kell emulalni, gyakorlatilag 100%-os emulaciot erhetsz el, de gondolom onalloan nem lesz bootolhato (En nem is ereznem ennek a szuksegesseget, sokkal jobban tudnam hasznalni akar a jelenlegi VirtualPC-t, ugy hogy csak ablakban fut, ki-be rangatom a file-okat, nem kell drive-okban kotoraszni, emellett simat atmegyek fullscreenbe, ha ugy jobb). Ha ezt ehhez hasonloan valositjak meg, valoszinuleg nem fognak tudni bootolhato win-t felrakni, es pc-re se fog felkuszni talan a Tiger.
Egyebek kozt azon is gondolkodtam, hogy mi van, ha akar csak 1 fontos utasitast adnak a proci utasitaskeszletehez, amit minden x86 Mac-re (de rosszul hangzik....) forditott program hasznal, marsem indul el a tobbi PC-n.
De lehet hulye vagyok, csak az Apple ne legyen most az, habar most is eleg hulyek...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest