- Analóg fényképezés
- Milyen alaplapot vegyek?
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t
- CPU léghűtés kibeszélő
- Monitor hiba topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
anulu
félisten
Nekem szimpatikus ez a kártya. Végre kihasználták, hogy ha már 2 slotot elfoglal, akkor ne csak a fedlap legyen ott, hanem a kimeneteket a 2. helyre lehet pakolni :)
-
Keitaro
addikt
Ezen a fronton azért az Ati elég erős tapasztalatokkal rendelkezik, nem hinném, hogy könnyű lenne megszorítani elsőre.
Ami nekem egy kicsit furán hangzott. Mp3-akat hallgathatunk vele, képeket nézegethetünk?? O.o
Ehhez miért is kell a tuner és a sok sok ki és be menet?
Ennyi erővel :
- Imhol a billentyűzetem. Nagyon jó kis cucc, gépelhetek rajta, nyomhatom a játékokat, internetezhetek vele, használhatom alátétnek és akkor kajálni is lehet rajta, ha kedvem tartja át dughatom a PS2 portra, kisikálhatom ha piskosnak találom.
Ugye milyen jó kis billentyűzet? -
Vitus
őstag
válasz
TheVeryGuest #5 üzenetére
Szerintem IR az a kis usb-s dobozka a képen lehet az infra port.
-
TheVeryGuest
senior tag
Oszt a távirányító IR vagy RF?
-
Alvin_ti4200
félisten
Remélem, hogy 100 alatt lesz a kari, mert akkor felveheti a versenyt az AIW-kkel.
-
engusz
veterán
Épp a minap botlottam ebbe a videóba.
[L]http://download.nvidia.com/video/personal_cinema/personalcinema_english_512k.wmv[/L] (17 MB)
Elég jónak tűnik, ezekkel a megoldásokkal. Szivesen látnék róla tesztet vagy leírást! Persze nem 42''-os plazma TV-n, hanem kis otthoni átlagos 72 cm-es TV-n. Mondjuk.
Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest