Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zeratul
addikt
Ha ezt bevezetik vége a tuningnak az jó ha tudjátok.
-
LukE
veterán
válasz raszputyin #7 üzenetére
angol?
Bővebben: link
roviden: a procik fogyasztasanak eleg nagy reszet nem a munka, hanem a szivargas teszi ki. A kep vegen a 3GHz-es P4 felvett teljesitmenyenek 40%-al csak elszall a nagyvilagba. AMD es PentiumM prociknal azert ennel jobb a helyzet. Ezen kivul csak az orajel eljuttatasa a proci minden reszebe is eleg sok energiaba kerul (20-30% remlik)
VGAk nagy reszet viszont tenyleg egyszerubben le lehetne kapcsolni...''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
Pá
addikt
válasz raszputyin #7 üzenetére
Neked van olyan, hogy nem fut semmi?
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
raszputyin
senior tag
valaki elmagyarázná nekem, hogy miért fogyaszt egyáltalán bármit is a processzor, mikor nem fut semmi? nem lehetne megcsinálni, hogy órajelszabályozás helyett egyszerűen nem folyik áram a feldolgozó áramkörökben, mikor nincs rá szükség?
még fájóbb a dolog a GPU-nál meg a videókártya-ramoknál. józan ésszel számomra fel nem fogható, hogy miért nem esik kerekítve 0W-ra a fogyasztásuk 2d-ben
egyébként tetszik, hogy ebbe az irányba haladnak... én jobban örülnék, ha 3 év múlva ugyanilyen teljesítményű hangtalan és környezetbarát PC-k lennének, mint ha a orbitális teljesítményért cserébe a 600W-os és nagyobb tápok, valamint a vízhűtések piacára virradna dicső hajnal -
_cirmos_
őstag
hát ez ügyes kis dolog. bár jó ideig nem lesz a boltokban, még nem elég kiforrt eljárás: a cpu és a grafika már remekül működik, de a két oldalára forrasztott dimm-slot-ot és pci-sínt folyton letöri a kontrollcsoport
-
LukE
veterán
hatásfok. nem hatékonyság.
azert kivancsi lennek, hogy miert nem a preszkottot etetnek igy
Meg arra is, hogy ez hogy nezett ki, mielott a marketingesekhez kerult volna.''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
ftc
nagyúr
Jó a cím de én egy ? tettem volna a végére...
Hány W-al csökkentené a fogyasztást ez?
[Szerkesztve] -
karib
addikt
Nekem teccik. A Merom procis Apple notimba majd ilyet kérek
Azért kicsit siettetett megoldásnak tűnik - ha már nem tudjuk egy chipre rakni, legalább rakjuk egy tokozásra felkiáltás.Department of Redundancy Department
-
Male
nagyúr
Őőőő, az alsó képen mit is kéne látni? Azt, hogy olyan mintha a réz procihűtő szétfolyt volna az alaplapon?
OK, szóval most ez lett a kondierdő helyén. Legalábba ezek a kondik már nem dögölhetnek ki, kérdés, hogy az újfajta megoldás mennyire tartós.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Építő/felújító topik
- Politika
- ArchiCAD és Artlantis topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest