Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
HEBI
senior tag
Mellesleg szükség van szerintem a HT-ra laptopokban is, mert különben ezt a 3.2 procit nem lehetne kihasználni. Így is nehéz lesz.
-
HEBI
senior tag
Nekem csak az nem tetszik, hogy az energiatakarékos mód az nekik azt jelenti, hogy ha nincs a 220-ba dúgva a gép akkor 1600-on megy. EZ szerintem átverés. A ''régi'' speedstep szerintem sokkal jobb volt, a teljesítmény függvényében határozta meg az órajelet, szépen kapcsolgatta a szorzót! Tehát a 220 nélkül is ment a maxon ha kellett!
-
Elrood
őstag
Heh?
Centrino egy elnevezés, ami magában foglalja a Pentium-M, (Banias mag, NetBurst technológiára épülő MOBIL környezetre tervezett proci, tehát NEM P4, NEM P3) az i855 csipkészletet, és az intel WiFi csipjét.
Tehát ha mondjuk egy gyártó nem az intel féle wifi-t használja akkor az a cég a terméket nem hívhatja centrinónak.
A hír MOBILE P4-ről szól. Tehát NEM CENTRINO. -
erdoke
titán
Nahát, ezek jó kis prociknak tűnnek. Ezek is beleférhetnek a Centrino szabályaiba?
Szerintem nem igazán épeszű, aki 2,8-asnál nagyobbat vesz, főleg a 3,2-es árát nézve.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- További aktív témák...
- Eladó Asus laptop! Használt netezèsre tökèletes ppt stb...
- DELL XPS 9550
- HP ProBook 650 G4, 15,6" FHD IPS , I7-8650U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, LTE, W11, Számla, 1 év garanci
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest