- Milyen processzort vegyek?
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
_George
senior tag
sZERINTEM NEM IS ROSSZ ÖTLET, DE Ha van egy usb kapcs.rajz, rá lehet kötni egy 80 cmes ventit is :))
Az alkohol nem válasz, de legalább elfelejted a kérdést...
-
supercow
őstag
mennyi Wattot bír el egy USB port? Ha én akarok magamnak ilyet, és bekötök egy procihűtőről leszerelt ventit egy lopott USB kábelre...? ééérted... Valami jó kis 7000rpm Delta turbinát.
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
Santses
aktív tag
nekem is kőőő ilyen...de b*****tom ha csak tft monitorra talál:((
-
rATdrAgOn
senior tag
Ennel mar csak egy rulezebb vas van, az USB-s terkepolvaso lampa :DDD
Eredetileg ''billentyuzet megvilagito lampanak'' terveztek, de annyira qva jo, hogy en terkeplampanak hasznalom, ha a notebukom epp a kozelben van es autot vezetek... :DDDA pC vajommi?! A kindoz vajommi?! A szittyozium.hu jó. Amigát használok, commodoreos (c)(r)(tm)-al. Meg nextgent. Meg bármit. :D
-
macmango
csendes tag
nem biztos, hogy a Hama volt az első az usb-ventivel :)
[L]http://www.kensington.com/html/1265.html[/L]Fatal error! Please replace user.
-
BobMaster
senior tag
válasz TheVeryGuest #26 üzenetére
Na és akkor az üveghangos-suzuki-az-nemelőzmeg top 130-ról még nem is beszéltünk :D Autopályán kényelmes 170-nél leengedtem a Toyota ablakát, de az már nem emberi huzat volt. Szóval egy igazi need for speedhez minimum szélcsatorna dukál.
A tényleges szűk keresztmetszet a júzer.
-
TheVeryGuest
senior tag
''Gondolok itt en is a szoftveres sebessegszabalyozasra.''
Hát, ez nagy kérdés.
És vajon linux alá van-e driver hozzá? ;-)))
''sebessegtol fuggoen fujja a levegot az arcodba ''
Ezzel max a szellőzést lehetne szimulálni
Aki érezni akarja a sebességet üljön Trabantba oszt nyomjon neki százat. Na, az feelingre olyan, mint rendes autóban a 200 :-).“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
-
Sanya
nagyúr
válasz TheVeryGuest #12 üzenetére
USBs fogpiszkálót, és az USBs tűzőgépet, és az USBs ollót kihagytad :DD
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Márton
nagyúr
Kar, hogy a cikk nem emliti, hogy hogyan hasznalja az usb-t a kutyu.
Csak az aramot lopja onnan, vagy mas infot is?
Gondolok itt en is a szoftveres sebessegszabalyozasra.
En mar nagyon regen vagyom egy olyan autos/motoros progira ami a sebessegtol fuggoen fujja a levegot az arcodba :)
Meg egy kicsit kozelebb a valosaghoz..
Nagyon tuti lenne.
Valamelyik gyarto kitalalhatna mar, nem?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
tildy
nagyúr
Erre gondolsz? [L]http://www.stud.ntnu.no/~arnesen/peltierbeer/index.html[/L]
Kár hogy nem bírná el az USB:("Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Egyébként hasonló már én is csináltam:igaz nem usbről ment, csak egy 8CM-es házventi volt kipakolva az asztalra, hogy királyul hűtsön engem:)
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Hát kezjünk barkácsolni akkor!Bár ha jól tudom a telótöltőnél az áramerősség is igen lényeges dolog....Nem elég csak 12V.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
pRedATor
tag
Uram Isten, már megint mit vétett az emberiség, hogy egy ilyen felesleges termékkel ''gazdagodott''az amúgy is sok felesleges USB-s termékek sora?!?!?!? :F
-
tildy
nagyúr
válasz TheVeryGuest #12 üzenetére
USBs forrasztópáka->nem is rossz ötlet...Úgyis állandóan ott a pices panel a gépem mellett:C
-
cett
csendes tag
USB-s masszírozós iroda bőrszék van már? mert az is jól jönne bizony...
Meg esetleg USB-s merülőforraló a téli hónapok forraltborához...
USB-s telefontöltőről már nem is beszélve!!! No az tényleg hasznos lenne...CETT / http://cettblogja.blogspot.com/
-
TheVeryGuest
senior tag
Várom már a következőket:
USBs szendvicssütő/kenyérpirító
USBs turmixgép
USBs lábepilláló
USBs vibrátor
USBs sokkoló
USBs fóliaheggesztő
USBs forrasztópáka
USBs konzervnyitó
USBs ülésfűtés“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
-
erdoke
titán
Hama nem veszel ilyet, lemaradsz és holnap már nem lesz!:))
A legjobb aláírás a héten
-
Turmoil
senior tag
Ekkora b@romságot!!!
Így is kifolyik az ember szeme, még ha 100 Hz-en nézi is a képet, erre rádobnak egy ventilátort, ami a szeme felé fújja a levegőt és tovább szárítja azt. Emberünk meg nem tudja, hogy miért szakad szét a feje a fájdalomtól:))Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
-
BobMaster
senior tag
Azért a Photoshop-guru egy síkba dönthette volna a monitorral a megjelenített képet :D
Az igazi finomság akkor jön, amikor a Vent-IT! nevű felületről szoftveresen szabályozhatjuk, hogy automata (ebben az esetben rendszerhőmérséklet -14 C) vagy manuális (silent - 1500 rpm, medium - 3000 rpm, jetfly - 6800 rpm) a ventilátor fordulatszáma :D Meg a léghűtés már úgysem trendi :CA tényleges szűk keresztmetszet a júzer.
-
Szeke
senior tag
Mindent ki fognak találni ami árammal megy, usb-s verzióban is.... Lámpa, venti, rack már van, jöhet a fogkefe, borotva, hangfal, fűnyíró. Minden, ami kell. :)
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira, mint a tolószék.
-
Ra3
őstag
nekem kell egy ilyen! visszavezetem a gépházba és 50 fok alá nyomom az Athlonom hőmérsékletét a legnagyobb melegben is :))
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Cathfaern
nagyúr
Egy ilyet be fogok szerezni :))
Csak arra lennék kiváncsi ezt CRT hogy lehet rárakni? :) -
Egon
nagyúr
Király...:))
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Gran Turismo
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- PlayStation 4
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM