Új hozzászólás Aktív témák
-
csövi
tag
micsoda cucc
-
bwoay
nagyúr
-
Hun'reeth
őstag
Igazából nem is értem mire, minek kellenek az ilyen ketyerék. Talán öregszem.
Aki ezen meg videót nézne...''Öregember nem gyorsvonat!''
-
bwoay
nagyúr
''Ehhez meg annyit hogy akkor nincs értelem a PC-nek se, mert ez semmi egy sorbakötött
NASA szuperszámítógép rendszerhez... Meg minek biciklizel ha egyszer van rakétamotor,
meg minek veszel kocsit ha van Helikopter stb... ''
jaja! de a saját gondolatmenetedet vitted tovább, nem az enyémet
különben vonaton igenis nagy élmény lehet PSP-n filmet nézni,
ha összeveted azzal, hogy a veled szemben ülő öregasszony milyen látványt nyújt.
Akkor már inkább a Pókember 2!
de az PSP, ez meg egy szuper alacsony felbontású,
2''-es kijelző, azon sem lepődtem volna meg, ha csak 3GP formátumot játszik le[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
rumos14
nagyúr
a kialakítása predesztinálja arra, hogy játszani is lehessen vele. vmi jó kis szupermárió klónt kérünkszépen!
-
REDeath
őstag
''és az nem rombolja az élményt a mozihoz képest ''
De a mozit nem tudod te irányítani, és ha megnézed a moziban a vásznon se olyan éles a kép, csak messziről úgy tűnik
Na de komolyra fordítva, mondjuk egy PSP-n azért mégiscsak meg lehet nézni egy filmet mondjuk vonaton ha épp unod magad, (bár az se leeht valami nagy élmény) de ezen a felbontású kijelzőn ami ennek a kütyünek van filmet nézni......
''Szerintem kár megkérdőjelezni az ilyesmi létjogosultságát,
mert ennyi erővel az mp3 lejátszóknak sincs semmi értelmük,
elvégre nem ugyanaz rajtuk zenét hallgatni, mint otthon a hi-fi-n.''
Ehhez meg annyit hogy akkor nincs értelem a PC-nek se, mert ez semmi egy sorbakötött NASA szuperszámítógép rendszerhez... Meg minek biciklizel ha egyszer van rakétamotor, meg minek veszel kocsit ha van Helikopter stb...Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
-
Misi 007
őstag
Állat kis ketyere
-
bwoay
nagyúr
''Ha filmet akarok nézni hazmegyek és a fasza hangcuccomon, meg legalább egy 17 colos
monitoron nézek filmet, nem 1,7 colon... ''
és az nem rombolja az élményt a mozihoz képest
Szerintem egy 3.5'', 4''-es kijelzőn már egész szórakoztató filmet nézni.
Én próbáltam, de ez nyilván egyéntől függ.
Szerintem kár megkérdőjelezni az ilyesmi létjogosultságát,
mert ennyi erővel az mp3 lejátszóknak sincs semmi értelmük,
elvégre nem ugyanaz rajtuk zenét hallgatni, mint otthon a hi-fi-n.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
REDeath
őstag
Én még az ennél jobb kijelzővel rendelkező cuccok, pl. PSP esetén se értem minek rajta filmett lejátszani... Csak rombolja az élményt. Ha filmet akarok nézni hazmegyek és a fasza hangcuccomon, meg legalább egy 17 colos monitoron nézek filmet, nem 1,7 colon... Azt megértem hogy ilyen poénos videókat ré lehet tölteni, de könyörgöm ha kamera nincs benne akor nem mind 1?? a kamerán meg ugyanugy vissza lehet jáccani, legyen az telefon, vagy rendes videokamera... Az ipodnak mondjuk türhető kijelzője van, de az is inkább képnézegetésre jó!!
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
_cirmos_
őstag
ezt a kijelzőt kár volt erőltetni, aki ezen videót néz az meg is érdemli. inkább lett volna kisebb egy praktikusabb kijelzővel, vagy gyömöszöltek volna bele vmi rendes felbontást, mert ez így a két szék közé esés tipikus esete.
-
őstag
azt kell mondjam hogy nem is draga. felteve ha jo minosegu lessz a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PH! Darts
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Digitális Állampolgárság Program
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...