Hordozható médialejátszó a Kingstontól

A világ vezető memóriamodul-gyártójaként ismert Kingston új vizekre evez a K-PEX (Kingston Personal Entertainment Experience) nevű médialejátszóval. A jelenleg még csak Amerikában, Ázsiában és a csendes-óceáni térségben elérhető készülék típustól függően 1 vagy 2 GB beágyzott flashmemóriával rendelkezik, amely egy miniSD aljzat révén tovább bővíthető.

A K-PEX a WAV, MP3, WMA, OGG és ASF formátumú audiofájlokkal boldogul, a hangzáskép javítását, egyéni ízléshez igazítását equalizer szolgálja. A 2 hüvelykes, 220x176 pixel felbontású színes LCD kijelzőn szövegek, JPEG képek, továbbá MPX videók jeleníthetők meg. (A gyártó mellékeli a WMV, ASF, MPEG-1/2 és AVI formátumú videók átkódolásához szükséges szoftvert.) A készülék mindezen felül diktafonként is használható, és FM rádióvevőt is tartalmaz.

A lejátszó USB 2.0 porton keresztül kommunikál a számítógéppel. Akkumulátora legfeljebb 17 órányi zenehallgatásra ad módot. A K-PEX mérete 94 x 45 x 14 mm, tömege 65 gramm. Az 1 GB kapacitású változat ajánlott ára 130 dollár, a 2 GB-os változatért (egy ajándék 256 MB-os miniSD kártyával együtt) 180 dollárt kérnek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés