Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
eddie303
őstag
Kocsiakksit a fenekére celluxozva tart is fél napot, mi? :P
-
M@trixfan
addikt
Na igen. Nagyon tetszik és emiatt a tudatalattim elutasítja, hogy nem létezik. :) Pedig szép weboldal is, meg minden. :U
-
zeus84
tag
Az biztos!!!!!!!!!!!!!!
-
Yaye
őstag
Hát, határeset. A Comdexen lehetett látni egy asztalon egy desktopot, meg egy moncsit, (ami négy egymás mellé ragasztott külön panel külön bemenetekkel, vagyis igazából nem egyetlen monitor) és ezen kívül talán egy-két ember kapott kipróbálni egy-egy laptopot (ami akár egy és ugyanaz is lehetett), ami egy Clevo tokban van és nyilván nem szedte szét senki hogy belül miből áll. A desktopról egy tesztet is találtam, drága de piacon kapható alkatrészekből van összerakva, még csak nem is túl szépen, semi egyedi. A weboldaluk egy dolog, én is láttam korábban, tényleg szép, de ez kevés. Nem tudom, nem túl meggyőző. De mondjuk annyira nem is érdekel, csak kíváncsi voltam tudja-e valaki biztosra, hogy mi sült ki a dologból a végén, kaphatók-e tényleg és nem csak mutiba egyetlen darab.
Érdekes, ahhoz hogy komoly cég legyen, a dolog nagyon kispályásnak tűnik, viszont ha meg hoax lenne, akkor aránytalanul túl sok munkát kellett beleölni.
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
A Liebermann mottoja az, hogy ''Merjunk nagyot almodni!''.
-
engusz
veterán
Inkább fáradoznának más értelmes dolgokon...
-
Yaye
őstag
Tudunk róla bármilyen garantáltan hiteles forrásból, hogy ennek a cégnek a termékei tényleg valóságosak? (Korábban mintha arról lett volna szó, hogy csak a teátrális bejelentések jönnek, meg a szuperdizájnos honlap, amin más gyártók gépei láthatók Liebermann logóval, és ténylegesen soha sehol nem lehet kapni őket.)
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Facebook és Messenger
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Küszöbön az androidos PC-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Ryzen5 5600/ RX7600 8GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Eladó gamer pc, i5 9600K, GTX 1660ti
- New Zen AMD GAMER - 5900X : 9060XT 16GB : 32 GB DDR5 : 2TB : Új 3év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest