- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Google Home/Nest
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedos
addikt
Hát igen! Bár ha megnézzük az árat és a teljesítményt -egy hasonló kategóriás notebookhoz, akkor már nem is vészes!!!!
iMac 17'' 360.000Ft
iMac 20'' 460.000Ft
Igaz ezekben még csak 512M RAM van... nekem azt ajánlották, hogy 2Gbyteor rakjak bele... Szerintem elég lesz 1 is!
Sajna a 20'' ár-érték aránya jobb! -
rii
nagyúr
''...............Többen aggódnak az OSX jövője miatt, mert szerintük így az OSX alá portolásnak még kevesebb indítéka lesz, ha minden Apple gépen ott lesz az XP is ..............''
tényleg ... miért fejlesszenek os-x alá (mondok egy számot: 1000.000 osx user) ha már a macen is lesz windows (windows: 10.000.000 user).
elég lesz azt mondani a gyártóknak, aki használni akarja az ő terméküket (adobe elég nagy cég ehez, hogy kiköthesse) az tegye fel a windowst a mac-re ...
de a longorn már nem fog futni mac-en, nem? és a microsoft abban érdekelt, hogy minél több ember átérjen majd a longhornra, tehát a longhornra megírt programok fognak majd kijönni .... az meg nem fut maj a max-en levő xp-n ...
[Szerkesztve]piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Grafiqs
őstag
Sosem éreztem magam egy szűk elit tagjának. Tán csak annyiban, hogy volt szerencsém használni. Tördelőként-grafikusként használtam. Nekem sok szempontból bejön. (Ezt itt most nem fejtegetném, hogy miért.)
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
lenox
veterán
Sztem meg eljen, eljen! En emiatt fogok mac-et venni... Es ezzel szerintem sokan vannak igy. Nezzetek meg az imac-et, tok kiraly, hangtalan, fasza gep, de ha nem futtathatom rajta a szokasos programjaimat (ie, jatekok, dosbox), akkor nem kell. Igy mar kell, jobbat el se tudok kepzelni a nappaliba: designos monitor, es nem kell egy plusz csunya doboz. Megintcsak eljen-eljen!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M Ryzen 5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB GDDR6 Zalman S2 TG nJoy 750
- HP ProDesk 400 G4 DM
- Lenovo M73 mini PC nagy tételben, 50db esetén 14k/db Core i3 4130T 8GB ram 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 OC 8GB GDDR6 Signum SG1 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M Ryzen 5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB GDDR6 CM TD500 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest